iarta-ma mirelat daca te-am suparat cu ceva, dar crede-ma ca nu faci un serviciu trecand cu vederea atlfel de intrebari, ci din contra trebuie aduse in discutie pentru a evita asemenea situatii penibile; uita-te un pic, avem nu stiu cate postari pe subiectul "oare trebuie sa ne spalam?" sau "unde gasesc un pustinic?" dau pe "studiul Bibliei" cate avem? sau pe subiecte legate de Sfanta Scriptura? Care-i ponderea? Ce incurajam prin raspunsurile noastre? lenea, de a nu studia nimic, si de a venii si a pune o intrebari, ca o sa-ti raspunda cineva si o sa te scuteasca de munca.
Plus ca daca a fost vorba vreodata de criticat nu a fost in sesnul rau, ci cu scopul de a indrepta; a trecut odata cu revolutia timpul cand trebuie sa ne mai suparam cand suntem criticati, trebuie sa fim sinceri si sa spunem lucrurilor pe nume. Vezi Mantuitorul cu Petru : ce i-a zis? "stai petre ca trebuie sa discutam ceva intre 4 ochi, te rog sa vezi cum faci sa nu ma mai impiedici de la patimi." .... nu ... "piei inapoia mea Satano". Asta-i si atitudinea care ne-o recomanda Scriptura : sa spunem lucrurilor pe nume si sa nu ne suparam.
Iertati-ma daca v-am suparat cu ceva.
Har si pace de la Domnul!
|