...
ma gandeam si eu...
mereu ne rugam lui Dumnezeu sa ne dea... sanatate, fericire, partener de viata, bunastare si multe, multe altele... si o facem aproape in fiecare ceas... iar bunul Dumnezeu ne mangaie mereu, ne scoate din necazuri, ne trimite ingerii sa ne protejeze si, sa nu uitam, si-a jertfit propriul Fiu pentru noi...
si noi ce facem pentru El? ne cramponam pentru cateva ceasuri... stam si negociem timpul pe care sa i-L acordam... si ne mai si suparam ca e prea mult, intoarcem spatele si plecam...
astia suntem noi... si, cu toate astea, El nu face la fel cu noi...
nu trebuie exagerat, nu cred in slujbe care sa dureze de dimineata pana la ora 16 si nici n-am auzit de asa ceva. poate e doar o inventie sau cine stie cate evenimente au avut loc atunci. se prea poate sa fii urmat un botez dupa sf liturghie...
insa, sa-I dam lui Dumnezeu partea Sa asa cum si noi la randul nostru asteptam clipa de clipa totul de la El.
eu merg la manastire duminica. acatistul incepe la 8 iar sf liturghie incepe la 9 si se termina pe la 12.30. pentru mine si pentru cei prezenti acolo e foarte bine. niciodata n-a plecat cineva la jumatatea slujbei.
oricum, alegerea e la noi. mergeti si stati hopa la catolici sau in alta parte unde slujba dureaza 15 minute. e alegerea fiecaruia. de aceea Dumnezeu ne-a dat libertate. e intre voi si Dumnezeu cat decideti sa-I acordati din timpul vostru...