View Single Post
Vechi 01.05.2009, 06:51:08
bmd
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Ii vezi cum se scoala de dimineata , nu fac ochi bine si se arunca in dusuri, dupa care vin de la servici alta baie, mai transpira un pic si iar sar in mod obsesiv sa nu cumva sa aibe "ceva" transpiratie pe ei...dupa care 60% din ei se tin de nas si iau antihistaminice cu pumnul din cauza "sezonului" de alergii, hepatite ABC, si BOLI DE PIELE foarte multe lucru care in Romania nu vezi.

De exemplu in Ro, tara unde, conf unor statistici traditional se consuma cel mai putin sapun si pasta de dinti...nu exista atitia paduchi in mediul rural!!!!!! citi exista la New York sau Toronto in scoli!!!
Andrei presupun ca mesajul tau se doreste ironic (sfatul meu mai pune cite un smilie pentru cei din Ardeal ca mine care inteleg mai greu) pentru ca eu nu stiu care-i situatia paduchilor in strainatate dar pe cea a hepatitelor o stiu de o prea stiu! Inafara de hepatita A celalate doua B si C nu au treaba cu igena (se iau fie prin singe/sex prima fie prin singe a doua) indiferent de curatenia tegumentelor. Iar in privinta hepatitelor Romania bate toate recordurile!!!!!
In privinta bolilor de piele ai tu un pic de dreptate (la piele nu-i place apa) dar inafara igenei excesive stressul joaca un rol hotaritor!
La fel cu alergiile, un pic de dreptate ai, prea multa curatenie inca din copilarie face ca sistemul imun sa fie "lipsit de cunostinte" dar asta deocamdata e o teorie stiintifica eu o prefer pe cea care da vina pe chimia folosita fara discernamint peste tot.
Reply With Quote