Sa le fie rusine acelora care vor sa rescrie rugaciunea Tatal Nostru, dupa duhul lor pamantesc. 1000 de "crestini" ...1000 de Tatal Nostru.
Repetam cu fatarnicie in fiecare zi ... "Faca-se voia Ta" ...dar nu suntem gata sa implinim fagaduinta data.
Omul contribuie la facerea răului, dându-i diavolului dreptul și libertatea de a se manifesta. Când spune „vie împărăția mea, facă-se voia mea” îl are pe diavol în spate, chiar fără să-și dea seama. (
http://www.credinta-ortodoxa.ro/spip.php?article531) ......mișcarea omului către el însuși sau „ vie împărăția mea, facă-se voia mea” și schimbarea către „Vie Împărăția Ta, facă-se voia Ta” reprezintă întoarcerea de la individ la persoană, de la moarte la viață.
Felicit pe toti aceia care au dat marturia cea buna, si au aparat traditia ortodoxa. Nici eu nu am sarutat pana la casatorie, si nici nu mi-am plimbat mainile pe unde nu trebuie.
Ascultati de parintele Teofil Paraian ca stie ce spune.
Vorbiti de primitivism ... dar iata ce spune parintele Arsenie Boca : " Nu suntem din maimuta, dar mergem cu pasi repezi spre ea."
ORY, mai usor cu parerile pe site ...ca s-ar putea sa ma intreci la captilolul MANDRIE si AFLARE IN TREABA ...si nu vreau sa impart primul loc cu tine.
Fratilor crestini ! Iata indemnul biruitorilor : "ORTODOXIA sau MOARTEA" . Atat la propriu cat si la figurat.
Sa mori pentru pacat. Sa nu mai existe pt tine.
Sa mori aparand dreapta credinta.
Sa-i urmezi lui Hristos in fapte si cuvinte, renuntand la a mai face partasie cu dracul.
Sa luptam sa fim ucenici, marturistori si purtatori de cruce asemenea Lui. In casatorie si in monahism.
Ajunge cu flecareala, cu si datul cu parerea !
Cel ce se afla in parere, se afla in mandrie ...asa spun Sfintii Parinti.
Rusine ! ca il tradati pe Hristos mai rau ca Iuda.
Suntem de plans!
Daca as sta sa va luminez punct cu punct despre tainele ortodoxie, v-ati epuiza batistele plangand.
De-asta s-a jertfit Hristos, pt modernismul si paganatatea din noi ??
Invatator a fost Unul. Hristos !
Iar noi, fii ai neascultarii ne numim.
Doamne ajuta tuturor. Intareste-ne in fapte, ca in cuvinte suntem tare nerusinati.