View Single Post
Vechi 30.04.2009, 22:20:47
Alin75 Alin75 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 30.04.2009
Implicit despre inselatoarea muzica si idoli !!

Anna 21

Sper ca, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, sa iti risipesc dezamagirea ..de a nu cunoaste suficiente lucruri despre muzica.

Muzica …este in directa legatură cu enigmaticul cuvânt MUZĂ, sau inspirație.

Muzica în principiu este tulburătoare. Unele piese te duc la melancolie și tristețe, iar aceste sunt mari păcate înaintea Domnului, pentru că îți arată DEZNĂDEJDEA în Hristos. Altfel spus, lipsa speranței.

Lenin, Stalin, Marx, Hitler …și alți tirani ai secolelor trecute spuneau așa despre muzică: „ Nimic nu-i mai ușor decât să corupem generațiile tinere decât prin muzică. Astfel vrăjite, le vom conduce și influența după interesele noastre. ”

Există studii precise, asupra efectelor muzicii asupra psihicului uman. Părintele Dan Bădulescu are un articol pe internet, despre începuturile, apariția și contemporaneitatea muzicii.

Nimic nu este așa precum pare. Undeva, ascuns …se dă Războiul Nevăzut. E incredibil de fin, de imperceptibil. Fără de Dumnezeu, nu poate fi sesizat.

Mărturisesc că am trecut prin toate genurile de muzică, exceptând manelele. Manelele nu sunt de fapt decât întruchiparea desăvârșită a cuvântului CURVIE.
Nu mai vorbesc de celelate zeci de genuri, ci vreau să vorbesc despre muzica clasică …zis și cultă. Am avut vaste colecții de muzică, compozitori și interpreți alfabetizați până la ultimul. Dacă ar fi să vorbesc în cifre, nu v-ați mai opri din uimire.
Însă, și eu am căzut în înșelare …așa cum și „genii” precum Mozart sau Beethoven, au fost racolați de lojele masonice , care și-au pus influența malefică asupra lor și a muzicii lor.

Cât de nevinovate par unele lucruri, și totuși …ochiul este păcălit .
De ce ?
Pentru că …Fericitul Augustin ne avertizează în felul următor : „ Păcatul înșeală cu o falsă dulceață. ”

Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel …ne spune și mai exact … „De aceea, ori de mâncați, ori de beți, ori altceva de faceți, toate spre slava lui Dumnezeu să le faceți. „ (cap 10, vers. 31)

Dacă ceea ce facem în fiecare nu are în noi Duhul Sfânt și nu sunt făcute spre slava milostivului Dumnezeu, nu este primit !

Pentru Achimov Jan, userul de la pagina 8 a subiectului ….trebuie să îți spun că Bon Jovi a declarat, că pentru rock & roll, și-ar ucide mama !

Recomand celor tari de inimă …documentarele Cross TV - They Sold Their Souls For Rock N Roll. Sunt pe internet, le puteți viziona online.
Veți vedea cum mulți interpreți …mielușei la înfățișare, sunt de fapt uneltele lui antihrist.

Se lucrează fărădelegea peste tot în lume, la scară mondială. Se împlinesc profețiile.
BINELUI i se spune RĂU …iar …RĂULUI i se spune BINE.

Virtuțile sunt acum rușinoase …iar păcatele sunt la mare prețuire.

Auzim la tot pasul, expresia aceasta …
- …dă-te după lume !! Intră în rândul lumii.
Însă nimeni nu spune … - Dă-te după sfinți. Rabdă, iartă, trăiește curat în familia ta, intră sub acoperământul cuvintelor lui Hristos …nu ale bârfitorilor de la TV.

Ne vom opri cu toții la cea dintâi vamă a clevetirii . Cum vom trece mai departe de acolo, dacă nu ne putem ține limbile ? Judecând.
Cum vom da răspuns bun ?

Vom pieri întru totul, frați creștini.
Va fi plângere mare, dar va fi în zadar. Doar faptele noastre vor vorbi acolo.
Un singur „Curriculum Vitae” avem de scris în viața aceasta … acela de mărturisire aa dragostei întru Hristos. În tot ceea ce facem.

Mersul, glasul, râsul, privirea, îndeletnicirile, discuțiile cu prietenii, felul cum te așezi la masă, felul cum aduci mângâiere fratelui aflat în încercare, totul să fie o jertfă și o frumoasă lucrare pentru Dumnezeu.

Dacă El s-a făcut Totul pentru noi, și noi trebuie să ne facem Totul pentru El.

Un alt cuvânt al Sfinților Părinți, spune că …dacă noi facem un pas către Dumnezeu, El face 10 pași către noi.

Sfântul Siluan Athonitul, conchide cel mai frumos …despre rostul vieții noastre : „ Tot războiul se duce pentru smerenie. ”

Tot ceea ce avem bun, să nu punem pe seama noastră …pt a nu cădea cumva în mândrie.

Avva Dorotei spune așa .. „ Smerenie, este a pune pe seama lui Dumnezeu tot ceea ce avem bun în noi și tot binele pe care îl facem. ”
Faptele noastre bune, sunt ale lui Dumnezeu …El lucrează prin noi, prin copiii Săi. El dă Harul !
A spune că ceva îți aparține, sau că ai făcut ….este o mare îndrăzneală înaintea Domnului.

Avva Teodor ne spune : „ Cine n-are smerenie, n-a împlinit nici o poruncă. Căci fără umilință nici o virtute nu este bine plăcută înaintea lui Hristos, Primitorul Lor.”

Țineți deci minte …că ÎNĂLȚAREA sinelui …înseamnă mândrie, și deci cădere în prăpastie.
Iar …UMILINȚA în fața Domnului …înseamnă înălțarea binecuvântată a Bunului Dumnezeu.

Petre Țuțea spune așa : „ Rugăciunea, ne arată că umilința înalță, iar nu coboară pe om. „

Cine este acela care vrea să rămână aici pe pământ , unde își va lăsa trupul rece într-o ladă obscură ?

Și ..cine este acela, care nu dorește mângâierea divină a Mântuitorului. ??

Nu este decât întoarcere la origini, a sufletului . Din plăsmuirea Bunului Dumnezeu a plecat …și prin poarta numită HRISTOS …se va întoarce !

Dacă muzica noastră nu este întru Hristos, cui oare slujim noi ?
Nu cumva lumii acesteia ? Care va pieri.
Star-urile …trupele, formațiile, actorii, etc .…nu sunt ele oare idoli pământești ? …la care noi ne închinăm cu plăcere.
Pop, rock, hip hop, rap, jazz, punk, dance, trance, techno, rave, ….totul este VĂTĂMAT.

Viețile actorilor știm să le cercetăm, dar pe ale noastre le cercetăm ?
Știm să le îndreptăm ?
Sau ne preocupă numai bârfa, intriga, stricăciunea din telenovele și din emisiunile de divertisment, unde dracii îi joacă pe degete pe toți aflați acolo.
Iar pe telepectator ...îl rupe de lumea lui, și în transpune ..în visele hollywoodiene ...și la balamucul de la televizor.
Iată cum creștinul, absoarbe toate mizeriile lumii ...și devine nefericit.
Pentru că își vinde sufletul dracului.

V-ați întrebat de ce nu putem stam 15 minute la rugăciune, stăruind în fața Maicii Domnului ....dar la televizor 5 ore le putem sta cu ușurință ???
Iată cum vrăjmașul ne îndoapă cu prostiile lui, și ne depărtează de Duhul Sfânt al lui Dumnezeu .

V-ați întrebat ...de ce familiile, seara după lucru, nu se strâng la rugăciune ? ....ci se dedau la desfrânări la TV ...unde totul ia înfățișarea unui bordel.
Sunt aceste familii creștine ?
Arată ele aceasta ?

Cum să fie înțelegere și armonie în casă, dacă fiecare intră în camera sa ...și slujește la dumnezeul lui? La idol.

De ce nu se adună părinții și copiii la rugăciune ?
De ce se lasă împrăștiați de satana ?
De ce părinții sunt atât de nerecunoscători lui Dumnezeu ?
De ce ne vindem copiii pe un preț de nimic ?
De ce nu rostesc cu toții, măcar rugăciunea de mulțumire după masă ?

Unde sunt familiile creștine ? PENTRU DUMNEZEU ...unde sunt ?
Cui slujim ?
Poftelor, patimilor, păcatelor, toanelor de tot felul ?

CUI ?
Necuratului !!!!! Cat de trist.

Suntem de plans ! Cu adevarat suntem.

Abia când ne vom curăți inimile de patimi, ne vom putea bucura întru Hristos.
El ne așteaptă. Bunul !

Pe un stadion , unde cântă o trupă rock …70 000 de oameni, își pleacă capetele …într-un delir de nedescris. Nu este aceasta subjugare ?
Toți, dau la comandă din mâini …din cap …din picioare. Toți vrăjiți. Toți cu tricouri funebre, cu rockeri pictați pe ele . Iată idolii !

Generațiile noastre tinere sunt măcelărite de flagelul numit ….MODĂ, MODERNISM, VOGĂ, TREND, FAIMĂ, TRUFIE, PRESTIGIU !
Acestea sunt cuvinte satanicești !

Scris este că vom da socoteală pentru orice vorbă zadarnică !

Vă rog, să mă iertați pentru îndrăzneală … dar …Sfânta Scriptură nu mă lasă să tac.
Iată ce spune Mântuitorul …
" Dar unii farisei din mulțime au zis către El: Învățătorule, ceartă-ți ucenicii. . Și El, răspunzând, a zis: Zic vouă: Dacă vor tăcea aceștia, pietrele vor striga. "
(Sfânta Evanghelie după Luca, cap 19, vers 39, 40)

Avem pilda și cuvânt de folos, de la Însuși Mântuitorul.
Asemenea să facem și noi.

Cine nu e cu Mine e împotriva Mea, și cine nu adună cu Mine, risipește !

Adunăm noi oare cu Mântuitorul ?
Îi putem arăta aceasta cu faptele noastre ?
Îi slujim sau e doar sfruntată fățărnicie ?

Întrebați-vă …la câți dumnezei, slujim ?

CREZUL …spune așa, " Cred întru unul Dumnezeu "

…dar cu faptele îi arătăm că de fapt rostim mincinos această sfântă rugăciune, căci nu trăim în duhul Crezului.
Suntem trădători. Ne-am vândut pentru arginți.

Nu suntem vrednici a ne numi ucenici ai Mântuitorului.

Sf Ioan Scărarul spune : Creștin este acela ce Îl imită pe HRISTOS : în cuvinte, în fapte, în gândire.

Suntem deci noi oare vrednici să ne numim creștini ?

Mimăm viața nu o trăim. Păcat că s-a ajuns la utopie !
Ne furăm singuri căciula, mințindu-ne frumos cu vorbe dulci ….cum că am fi pe drumul mântuirii.

Sfântul Isaac Sirul ..completează foarte frumos .. “ Calea lui Hristos este Crucea de fiecare zi. Nimeni nu s-a urcat vreodată la cer prin comoditate. "

Urmăm noi calea lui Hristos ?
Cea a purtării crucii ?
Cum sunt viețile noastre ?
Nu-i așa că sunt murdare ?

De ce ?

Pentru că nu știm să întoarcem și obrazul celălalt. Pentru orice palmă primită, ni se urcă sângele la cap, fugim pe la tribunale pt despăgubiri și bani.
Am fost defăimați, ocărâți și rușinați …

Dar HRISTOS cum a fost ?
Nu tot la fel ?

Ne-a lăsat nouă pilde …de acest fel …spunându-ne de atâtea ori … " Mergi și fă și tu asemenea !

Dar, am urmat noi aceste cuvinte ? Nu , nu le-am urmat.
De ce ?
Din PURĂ MÂNDRIE !
Nu putem suporta să nu avem dreptate, cumva. Să ni se știrbească din demnitate.
Nu ! Nu vom întoarce obrazul …ci ne vom revolta !
Vom urma duhul necreștin și antihristic …de a pune mâna pe piatră și a arunca.

Frați, dechideți Sfânta Scriptură …și citiți din nou, de data aceasta, cu atenție ! Ca să înțelegeți și să făptuiți.

Doamne ajută ! și iertare.
Reply With Quote