View Single Post
Vechi 30.04.2009, 14:10:21
bmd
Guest

Implicit

Cred eu ca o Liturghie nu-i de loc lunga ( o ora jumatate nu-i chiar o vesnicie iar pe masura ca incepe sa-ti placa este chiar prea putin)
Dar ca si Costel exista preoti care "uita" sa mai sfirseasca cuvintul de zidire. Nu fiecare are darul vorbirii. Nu fiecare poate "acapara" masele.
Din pacate ca sa nu riste sa vorbeasca singuri nu tin cuvintul de zidire dupa Liturghie ci in timpul ei (daca asi fi preot mi-ar fi frica sa fac asa ceva, sa amestec cele Dumnezeiesti cu ineptiile mele) si daca acest cuvint tine o jumatate de ora sau o ora atunci Liturghia tine si ea cu totul 2 ore sau 2 ore jumatate!
O alta "pierdere de vreme" (dupa parerea mea si stiu ca o sa-mi fac dusmani pe forum) sint acele pricesne cintate in nestire (la noi se ajunge si la cite 3-4)
Daca mai adaugam problemele organizatorice de dupa Liturghie, felicitarile si laudele se ajunge usor la 4 ore.
Acum Duminica este ziua pe care o rezervam lui Dumnezeu dar din cele 4 ore doar una jumatate am dat lui Dumnezeu, restul prin nervi, ginduri, discutii nefolositoare nu-s cu siguranta date lui Dumnezeu!
Reply With Quote