imi aminteam de cand eram mica ca mama spunea, nu atinge ca frige, nu traversa fara sa te asiguri, si ca un copil curios faceam inversul...
pana la UE homosexualitatea si restul erau cat de cat departe, poate nu erau fatise publicului larg. ce a facut societatea ca pana la urma ei au aparut in cadrul ei.
nu te obliga nimeni sa devii homosexual, sa fii desfranat, sa faci nu stiu ce pacate.
Nu suntem toleranti si asta poate ne va fi in defolos. Chiar daca nu vedem dar judecam.
Eu unul sunt de acord ca fiecare om sa aiba propria lui conceptie si propia lui gandire. Probleme e cand afecteaza oamenii din jur gen parade Gay and stuff :angry:atunci chiar ca as fi acolo impotriva lor...
iar daca nu ne integram ce faceam... tot strigam si nu eram multumiti ca de ce nu suntem acolo... era mai bine sa fim o tara saraca cu o industrie la pamant ca in anii 90 sa iti moara copilul foame si sa vezi cum unii urca pe scara societatii prin coruptie majora nu ca azi. Mai bine ii zici copilului tau ca nu e bine ce fac desfranatii, ce fac homosexualii decat sa te uiti la el cum plange ca nu are bucatica de paine necesara de pe o zi pe alta...asta e ideea mea poate e gresita dar asa privesc eu...
Sa fim puternici in credinta si Dumnezeu nu ne va lasa, cum nu ne-a lasat secole de-a randul cand am fost bulevard de rafuire pt marile forte politice si militare din istorie.
Nu zic nu e bine acolo in vestul indepartat dar noi suntem aici si daca vom tine la patria noastra si vom iubi ce este aici in frunte cu Dumnezeu vom fi mereu aici...
|