View Single Post
Vechi 29.04.2009, 18:10:58
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Litanu Vezi mesajul
V-am intrebat intr-o alta postare (referitor la atitudinea dvs. antibiblica) cui slujiti. Sunteti cumva avocatul diavolului? Sunteti primul care il compatimeste pe bietul satanel. Nu a ucis, nu a facut rele si a fost alungat din cer doar pentru mandrie. Saracutul!
NU SUNT AVOCATUL DIAVOLULUI DRAGUL MEU, pt. linistea ta...eu am vrut doar sa dau sfaturi argatilor lui ca sa il paraseasca si sa nu fie dusi la acolo cul el ...in IAD!!!

Nu-l compatimesc pe el , ci pe aceea care-l urmeaza si raman fara RATIUNE in urma indulcirii si amagirii venite din partea lui.

Mare grija sa aveti cu pocainta si cu credinta pe care a-ti descoperit-o acum , nu de alta , dar sa nu o schimbati...sunteti multumit de credinta in care sunteti???
Cred ca da , pt. ca va permite sa diagnosticati imediat o persoana care nu impartaseste minciunile SECTEI din care faceti parte.

Ce aveti cu ORTODOCSII ??? De ce nu va legati si de alti sectari ??? Va dau solutia BIBLICA:

--Dacă Satana scoate afară pe Satana, este dezbinat; deci, cum poate dăinui împărăția lui?