View Single Post
Vechi 28.04.2009, 22:52:47
Litanu Litanu is offline
Banned

Data înregistrării: 10.07.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Imi cer iertare. Si eu asa am citit, de, si nu cunosc personal avdentisti! Deci nu este asa: cu atat mai bine. Insa unele secte asa sunt, si au si un numar de oameni care urmeaza sa se mantuie. Nu mai stiu care, or fi Martorii lui Jehova? (stiu, ei nu pot fi considerati crestini, pt ca nu cred in dumnezeirea lui Hristos)
Mai am si arsa sursa: unii din elevii mei de aici (armeni) mi-au zis ca le-au spus unii adventisti care veneau la usa sa incerce sa-i converteasca. Daca nu oi confunda eu.

In caz ca esti adventist: Nu sunt de acord ce zice razvan m. Este alegerea ta si calea ta, si nu are dreptul nimeni sa te insulte pentru ea.

Din cate inteleg te-am suparat foarte tare, sau poate am inteles gresit, daca citezi fraza cu paranoiacii care repeta la infinit aceleasi lucruri. Nu am vrut sa supar pe nimeni, dar poate am scris cam mult, ce-i drept. Nu mi s-a parut ca ma repet, dar cine stie? deci, te rog sa ma ierti daca te-am suparat.

Mi se pare ca pe forumul asta sunt cam multe insulte si cuvinte grele aruncate in toate partile pentru un sit crestin.. Nu ar fi bine sa discutam mai cu calm?
Si eu simt nevoia sa-mi cer iertare daca v-am suparat prin felul cum v-am raspuns. Imi pareti o persoana deosebita, si-mi pare rau sa va fi suparat.

Sunt adventist. Unul dintre "punctele de atractie", pentru mine,la cultul adventist a fost respectul pentru credinciosii din alte confesiuni si convingerea ca poporul lui Dumnezeu este format din toti cei ce-L cauta cu inima sincera. Am "umblat" pe la mai multe confesiuni religioase. Era suficient sa aud propozitii de genul "numai la noi este mantuire", ca sa spun, la randul meu "la revedere". Si sunt destui care cred ca numai ei vor fi mantuiti.

Mi-as dori, sa am discutii , in care sa ne expunem ideile (sunt cateva persoane cu care am putut discuta in felul acesta). Eu respect pe fiecare, chiar daca nu sunt de aceeasi parere cu el.

Domnul sa va aiba in paza.
Reply With Quote