Citat:
Īn prealabil postat de adaniel
|
Din pacate, ispitele pot fi contagioase, daca ne miram in loc sa ne rugam sa nu cadem si noi in cursele diavolului. Adica, daca radem de pacatul fratelui nostru, s-ar putea sa cadem si noi intr-un pacat chiar mai mare. Asa ca eu, una, nu am curajul sa ma mir. Ma rog sa-mi lumineze Dumnezeu mintea si atat. Imi pare sincer rau de cel care a cazut intre talharii patimilor.
ProTv ar face mai bine daca ar transmite stiri ziditoare de suflet. Te pomenesti ca ei n-or avea pacate si isi permit sa arunce cu piatra! I-as ferici daca ar fi asa... Din pacate, in ultima vreme prestatia ProTv lasa de dorit in privinta calitatii stirilor. Stirile sunt
stiri, iar faptul divers e
fapt divers. E trist ca se face confuzie grava intre stire si fapt divers. Adevaruri incomode care
ma intereseaza sunt ascunse cu grija ca sa mi se tina atentia treaza cu faptele unui preot. Acest mod de a privi lucrurile ma doare cu adevarat.
Nu iau apararea preotului care a gresit. El raspunde de pacatul sau si noi de ale noastre. Transformarea unui pacat al unei persoane intr-o stire de interes national mi se pare spalare de creier. Portia zilnica de circ.