View Single Post
Vechi 28.04.2009, 01:15:41
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de scrabble Vezi mesajul
Eu il iau in serios, pentru ca atata timp cat exista oameni care cred ca nu exista atomi, molecule si celule nu e de ras, e de plans. Parerea mea.
Eu am ras singura in fata calculatorului. De mult n-am mai citit lucruri mai caraghioase. Mai ales partea cu internetul de la inceput, cand cineva l-a intrebat pe Traditie daca foloseste ceva in care nu crede. Sa ma scuzati.
Traditie si ceilalti chiar sunt seriosi cand neaga existenta microbilor si a celulelor??

As vrea sa il intreb pe Traditie (dar tare mi-e teama sa nu reincep o discutie fara sfarsit, si nu promit sa mai raspund): Daca nu exista celule si stiinta e o minciuna si o vrajeala, atunci de ce e pacat sa iei anticonceptionale, dupa el? (vezi threadul respectiv 'Intrebare pt cei casatoriti') Ca ele la nivelul celulelor actioneaza. Si din ce e format un embrion imediat dupa conceptie?

Eu propun urmatoarea explicatie: Pe copii ii aduce barza, nu cum ne-au explicat noua manualele pagane. Cand fac oamenii dragoste ei trimit niste unde subtile si astea o cheama. Iar anticonceptionalele sunt de fapt vraji berzocide.
:-D