View Single Post
Vechi 27.04.2009, 21:52:33
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
1. Cum vine asta "a da slava sau marire lui Dumnezeu"? Inteleg sa-I multumesc, sa-L laud sau sa-I cer ceva, dar cum se potriveste aceasta slava sau marire sau binecuvantare sau glorie care pleaca de la noi spre El ca lauda adusa Lui?

2. Este "Aliluia" singurul cuvant pe care il stim ca apartinand limbii ingerilor?
Din punctul meu de vedere despicarea firului în patru sau în zece în cele duhovnicești nu este de folos celui care are trăire căci, dacă vei căuta vei găsi atâtea contradicții și chiar nonsensuri încât până la urmă nu vei mai crede în nimic.Să lăsăm acestea pe seama fariseilor sau dacă nu pe seama ateilor.
Mulți dintre psalmii lui David sunt laude,sunt slave.Îmi place să cred că lui Dumnezeu îi place slava și lauda și osanalele căci nu este altul asemenea Lui.Cui să dăm (să aducem) noi oamenii slavă dacă nu Celui Mai Presus de Toate?
Și te rog să nu te superi Ionuț dar nu prea înțeleg din formularea ta dacă ești sau nu de acord să-i aducem laudă citez" înțeleg să-l laud....dar cum se potrivește această slavă...ca laudă adusă Lui?" ???
Reply With Quote