Citat:
În prealabil postat de mariamargareta
Citat din Vsovi:
[COLOR=blue]"...shi daca e scris undeva de la Domnul ca in 31 aprilie 2009 va fi, atunci mai avem 4 zile ca sa ne facem rugaciunile..."[/COLOR]
Da, Vsovi, fix pe 31 aprilie 2009 va fi marele cutremur. Vei trăi și vei vedea acest mare adevăr. Mai ai 4 zile de rugăciune, după aceea poți să-ți tragi sufletul.
|
poi aprilie are 30 de zile, deci mai sunt exact trei zile... "shi cetatea va fi distrusa" le spune proorocul Iona ninivitenilor... deci pe 31 nu are cum fi ci poate pe 30 aprilie... deci iarashi incerci sa ma pacaleshti dumneata...
iata ce ne spune preasfanta Maria, Maica Precista:
" O, fii ai Domnului, și voi, fii ai oamenilor! Hristos a înviat pentru voi! Am suferit cu El și pentru El și pentru voi când El a fost pus pe cruce de satana ca să moară, dar satana s-a înșelat atunci, căci Domnul a înviat și a biruit, și stăpânitorul acestei lumi a fost judecat atunci.
„Hristos a înviat!“ , neam român, îți spune ție mama Mielului Cel junghiat pentru mântuirea ta, pentru mântuirea celor credincioși Lui, Mielului lui Dumnezeu, Care spală păcatele lumii! O, ți-a dat Domnul veste cerească. Nu cumva să calci cuvântul Său cel de sus și cel de jos, căci cerul lucrează cu pământul pentru biruința Mielului lui Dumnezeu și pentru biruința ta, spre salvarea multora. Ți-a dat Domnul veste pentru zile de post și de strigare cu candele aprinse și rugătoare pe vatra ta. Cele trei zile de la sfârșitul lunii florilor le-a scris Domnul în cer și pe pământ zile de post de mâncare și de păcat, post și strigare, neam român. O, să nu mănânci în zilele acestea, ci să strigi cu lacrimi ca cetatea Ninivei pentru salvarea ta de sub mâna lui satana și pentru învierea ta apoi întru Hristos Cel înviat. Să mănânci fructe curate și apă curată să bei dacă nu poți să stai flămând pentru bucuria ta cea de apoi. Să mănânci numai fructe și legume, așa cum mânca omul în rai, fiule, și dacă poți, dacă ești sănătos, să mănânci după apusul soarelui, iar dacă în tine cel neputincios este biruit de slăbiciunea sa, acela să mănânce fructe și legume și să bea apă curată, cu zile lepădate de păcat și de fumat și de băut băutură nebinecuvântată, căci băutura cea de la Domnul este numai apa și vinul, iar orice altă băutură este potrivnică vieții omului și binecuvântării lui cea de la Dumnezeu.
Dați veste unii altora, fii români, pentru ascultarea de Dumnezeu și fiți credincioși, căci Domnul vă iubește și vă cheamă să-L ascultați pe El pentru biruința cea de la El, și apoi, fiți iubitori, iubitori de Dumnezeu și urâtori de păcat, căci păcatul este diavol, este satană în om încă de la început, de când omul a pierdut pentru păcat raiul.
Fii binecuvântatul Fiului meu Iisus Hristos, Cel înviat din morți acum două mii de ani, o, neam român! Cuvântul Fiului meu și cuvântul meu prin izvorul Lui cel din mijlocul tău este izvor de tămăduire peste tine, și de la tine peste mulți. Fii credincios, și nu necredincios, căci Domnul voiește să șteargă de la fața Sa păcatele tale, pentru care suferi, și să te așeze în sfințenia Sa, căci fără ea nimeni nu va vedea pe Domnul, și iată, Domnul vine, precum este scris. Amin.
Hristos a înviat, popor al cuvântului Fiului meu!
Hristos a înviat, fii ai oamenilor!
Hristos a înviat, popor român, și vino spre Fiul meu cu ascultarea ta, căci izvorul acesta de cuvânt este Fiul meu, Mielul Tatălui Savaot, trimisul Tatălui la tine, pentru tine și pentru toate neamurile de pe pământ apoi. Amin, amin, amin. "
|