mariamargareta
Citat din Vsovi:
"...[COLOR=blue]ash vrea sa tzin toate asha cum le tzin ei[/COLOR]..."
Hazardat răspuns, Vorba Mântuitorului: "Nu știți ce cereți". Că sufletul e râvnitor, dar trupul e neputincios. Putea-vei tu să le tzii pe toate câte le țin pucioșii? Putea-vei să bei numai apă și vin (sau apă cu vin)? [SIZE=4]Putea-vei să faci urinoterapie și să stai cu ochii larg deschiși către soarele de amurg, ca să-ți întărești organismul și să-l încarci cu lumină? Putea-vei să-ți faci măcar o clismă pe zi, ca să-ți cureți intestinele de spurcăciune, limpezindu-ți trupul nu numai pe dinafară, ci și pe dinăuntru?[/SIZE] [COLOR=red](aici le-ai incurcat intentzionat cu cei de la MISA - pisa? poi shtiu ca tzi se rupe de adevar dar nici chiar asha sa ma batjocureshti, poi fa tu astea cu negru ca am impresia ca minciunile pe care le insinuezi sunt mai rele ca urina sau clismoterapia celor de la MISA lui Bibolaru, cum itzi permitzi asha ceva? sau n-ai citit despre Ezechiel in ce ishi manca painea?)[/COLOR] Putea-vei să bei zeamă de mesteacăn cu bidonul și să mesteci argilă roșie precum rumegătoarele mestecă fânul? [COLOR=red](asta de unde mai e cu mesteacanul shi argila roshie ca hipopotamii?)[/COLOR]Putea-vei să te ungi la încheieturi cu lichid de frână, atunci când vezi că îți scârțâie, sau când ai crize de reumatism? [COLOR=red](de unde le scotzi dumneata "tratamentele" astea? naturistopatite?)[/COLOR] Putea-vei să renunți la doctor și să-l înlocuiești cu ședințele de băi de lumină polarizată, generate de aparatul numit "Bioptron"? Vezi că Bioptronul e cam scump, dar dacă te dai bine pe lângă pucioși, poate te programezi la ei, că ei au două pe care le folosesc prin rotație, pe bază de programare. [COLOR=red](insinuezi tot felul de dracovenii shi pui mereu pe seama pucioshilor, este scris ce sustzii dumneata? eu n-am gasit ceainicule ceainicule ce mereu le scorniceshti shi le nascoceshti, la ce-tzi folosesc minciunile? shi ce legatura este intre MISA shi babelile expuse de tine shi cu randuielile manastireshti ale celor de la Pucioasa? niciuna, imi zici mie ca bolborosesc, poi dumneata ce faci aicea?)[/COLOR]
Așa că, nu-i de-ajuns să vrei să tzii, trebuie să mai și potzi. [COLOR=red](poi sa potzi dumneata sa tzii spurcaciunile pe care le amintishi, eu tzin ce este scris, shi asha cum tzin pucioshii shi nu mincinoshii, asha ca sa potzi tzine dumneata tratamentele cu vin-pipilin shi cu apa de clisma)[/COLOR] Dacă te angajezi să le poți face pe astea, am să-ți descopăr și altele. Dacă însă vezi că nu potzi să te mai tzii, mai bine stai în banca ta și răsuflă ușurat, că te-ai scăpat pe tine însuți de o mare belea. [COLOR=red](poi beleaua sunt cei asemenea tzie, deci n-am cum sa ma scap... poi nu tzi-e rushine obrazului? stimata Maria-Margareta... te strici tot mai rau pe zi ce trece, cat am lipsit shi am fost in concediu pare-mi-se ca te-a stricat gLumea de tot... te compatimesc, dar ce ishi cauta omul incapatzanat pana la urma o sa-shi gaseasca...)[/COLOR]
|