View Single Post
Vechi 27.04.2009, 14:53:27
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de veveritza Vezi mesajul
citat din vsovi:
"DECI NU ARE ROST SA TE CERTZI SHI SA COMBATZI PE NICI UN SECTANT

ca daca nu crede in Adevar, shi vrea precizari exacte pe text, n-ai de ce sa i le dai Dumneata, ca pe el nu-l intereseaza nici adevarul shi nici credintza care se infricosheaza, se smereshte shi se straduie sa respecte, ci pe ei ii intereseaza altceva ce nici nu ma intereseaza sa mai osandesc sau sa afirm, dar daca ei se cred Dreptzi shi shtiu cum este shi ce este, poi atunci sa shtii ca Hristos a venit pentru pacatoshi shi nu pentru dreptzi shi pe aceshtia i-a chemat la pocaintza shi nu pe dreptzii care se cred dreptzi shi mantuitzi shi dau lectzii pe text ce shi cum scrie acolo. "

Deci????????????????????????? draga Maria Margareta, tu mai intelegi ceva? sau ce intelegi tu prin cele scrise de vsovi? si ma adresez doar tie, nu sunt curioasa de raspunsul ucenicului pucios.
nu ma deranjeaza ca foloseshti ca jignire termenul de ucenic pucios, ca recunosc, ash vrea sa tzin toate asha cum le tzin ei, doar ca eu nu prea pot...

dar ce am vrut sa zic:

poi am vrut sa zic ca interesul sectantului nu este sa caute shi sa gaseasca adevarul, Calea-Adeavrul ca sa ajunga la Viatza shi sa traiasca in ea pana la sfarshit, ci pe sectant il intereseaza sa ramana scula fidela, unealta sculata a duhului rau a minciunii maririi de sine, cu duh deasupritor dabalat peste tine, ca sa pastreze mereu banuiala cea rea ce vine din barfa peste oameni shi sa se ocupe omul mereu cu osandirea cea spurcata shi cinismul caci dracul da omului increderea ca are puterea de a omora, ii da fenta shi viclenia scamatoriei din sine ca sa se creada scajegxy, caci creshtinul nu se vede pe el ca este un sectant interior scotzand pe gura doar scra-scra asha ca ciorile ce-l hraneau pe sf Ilie cu carne... dar aia era carne de la jertfele ce se aduceau lui Dumnezeu... pe cand creshtinii ortodocshi manca mereu carne din fratele lor...

deci de aia ziceam ca n-are rost pentru ca n-ai sa-i schimbi parerile fiindca sectantul nu cauta adevarul ci bunastarea faradelegilor... ca s-o primeasca de la marele berator, falsul mesia, shi acolo se invarte toata conshtiintza shi grija lui... e conshtiintza cea rea... ce vine din pizma, invidie shi averea poftelor tuturor pacatelor... conshtiintza fericirii de a se ingamfa cu propria lui ushuratate de a fi biruit asha cum a fost biruit Adam sau Cain sau Iuda sau alte exemple negativa din Scripturi... deci de aia n-are rost ca nu ai cu cine discuta fiindca mintEresul42Eu al sau nu-i permite sa te creada... shi este in deshert sa te certzi sau sa incerci sa portzi discutzii din spiritul tau sincer shi naiv caci ei nu au alt interes decat sa minta, sa inshele, sa fura shi sa piarda, shi de multe ori nefiind conshtientzi de propriul interes caci defapt interesul este al ingerului antichristic ala care ii poarta pe valurile slavei de la gLume... crezandu-se vrednici shi ca fac ceva bine pentru Dumnezeu... ca filtreaza ei apele shi ploile pentru Hristos... poi puterea aia s-a dat sf Ilie shi ingerii shi Trambitzele vor face filtrajul ala dar iata ca shi injurashii nedreptatzii vor sa-l introneze pe cel rau ca sa avem impresia ca e de la Dumnezeu, poi nu e de la Dumnezeu nici CIE shi nici CMB... iar Ierusalimul cel Nou este Romania, ca tzara a stralucirilor... iar cand va veni Hristos asha cum s-a ridicat, in vazul tuturor credincioshilor atunci este sfarshitul, atunci nu mai este vreme, atunci vom incepe tanguielile cele mari... deci mai bine sa ne apucam sa postim macar 3 zile ca sa nu vie prapadul... dat prin proorocul Iona catre cei ce vor semne shi minuni ca sa creada "trei zile mai sunt shi cetatea va fi distrusa"...

iar cutremurul poate v-a afecta toata Romania shi daca e scris undeva de la Domnul ca in 31 aprilie 2009 va fi, atunci mai avem 4 zile ca sa ne facem rugaciunile... eu nu shtiu de cutremur dar nu-i exclus... dar este demult un cutremur continuu in noi inshine, in sufletele noastre... ma mir cum de nu il sesizatzi, caci eu incep sa vad cat de pe fundul iadului ne aflam... shi loc de cazut in abis, este mereu... abisul smereniei trufashe.