Marian și Victoria Zidaru
Citat din Vsovi:
[COLOR=seagreen](indiferent ce fac Zidarii, e treaba shi libertatea lor, daca ei nu cred, atunci e bine sa plece ca sa nu incurce, dar mie mi-au placut raspunsurile lor in filmuletz shi lucrarile lor, shi e trist cand te superi shi te simtzi nedreptatzit... shi-L paraseshti pe Dumnezeu... dar nu se supara Dumnezeu chiar daca il doare, ci mai bine sa plece ca va implini Dumnezeu cu cei ce cred shi raman credincioshi pana la sfarshit, ca e mai rau daca ajung sa devina farisei sub umbrela... dar shi sa se intoarca la gLume e la fel de rau... deci nu shtiu ce sa zic... e trist)
[COLOR=Black]Vsovi, dacă i-ai fi cunoscut pe Zidari ai fi cumpănit mai mult înainte de a scrie: "[/COLOR][/COLOR][COLOR=seagreen]e bine sa plece ca sa nu incurce[/COLOR][COLOR=seagreen][COLOR=Black] ". Da, acum "e bine" să plece, după ce aproape 20 de ani au dat tot ce-au avut și tot ce-au dobândit, ca să-și facă liderii pucioșii palate cu încălzire în pardoseală și cu Peugeot-uri și Renault-uri la scară. De aia umblau Zidarii cu ciorapii rupți, ca să burdușească punga celor doi concubini Mikaela și Nikușor cu dolari și cu euro. Iar după ce și-au văzut saci în căruță, liderii pucioși le-au dat un picior în fund Zidarilor și le-au scos din mănăstire lucrurile în stradă și i-au trimis la sărăcia lor de atelier de la București. Ca să nu-i mai încurce. Să nu-i mai încurce pe concubinii pucioși în planurile lor de cucerire a lumii și transformare a ei în Noul Ierusalim.
Și mai zici despre Zidari așa: "[/COLOR][/COLOR][COLOR=seagreen]...e mai rau daca ajung sa devina farisei sub umbrela...[COLOR=Black]" Păi tocmai de aceea nu se mai întorc ei la Pucioasa acum, și niciodată nu se vor mai întoarce: ca să nu mai fie farisei. Dacă acești oameni care au iubit ortodoxia ca nimeni alții, dar au fost înșelați și și-au jertfit 20 de ani din viață și unicul copil pentru fericirea liderilor pucioși și pentru secta despre care se zicea prin anii '90 că este "Secta lui Marian Zidaru" au ajuns până la urmă să le întoarcă spatele, asta ar trebui să-ți dea serios de gândit: e ceva putred acolo, la Pucioasa. Pute.[/COLOR][/COLOR][COLOR=seagreen] [/COLOR]
|