Citat:
În prealabil postat de Litanu
Comparati Cuvantul lui Dumnezeu cu o uraciune (vitel de aur). "Mai incet cu Biblia", spuneti dvs. Cui slujiti? Sunteti impotriva exemplului pe care ni l-a dat Mantuitorul. Domnul Iisus Hristos si Apostolii Sai se foloseau de Biblie (Vechiul Testament) aproape in orice ocazie. In Noul Testament gasim vreo 80 de exemple in care Mantuitorul sau Sfintii Apostoli isi argumentau invataturile cu "este scris"(facand referire la ce este scris in Sfanta Scriptura).
Si dvs. spuneti noua "mai incet cu Biblia".
|
]
Apostolii s-au folosit de ea , adevarat...dar nu fiecare Apostol care avea Cuvantul lui D-zeu a avut si un d-zeu personal...Apostolii au fost uniti in jurul Bibliei, l-au invatat , l-au raspandit si l-au urmat cu totii la fel; N-AU FOST IMPARTITI ASA CUM SUNTETI VOI , CULTELE NP....de ce sunteti atatea culte? hai sa zic ca accept parerea NP , dar in care sa cred ca sunteti cata frunza si iarba ?
Spune-mi un cult pe care mi l-ai recomanda tu? dar cand dai raspunsul te gandste ca as avea rudenii si din alte culte..
In ceea ce priveste cuv. "VITELUL DE AUR", se vede ca esti sectar, ...asa fac sectarii, i-au cuv. din biblie mot-a-mot, fara a tine seama de ceea ce vrea sa spuna cu adevarat: sunt unii nestiutori de carte citesc biblia si o rastalmacesc spre a lor pierzare.