View Single Post
Vechi 15.04.2009, 17:58:22
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabrielmoreanu Vezi mesajul
Imi cer scuze daca deranjez pe cineva si nu as vrea ca acum in saptamna mare ,sa nutrim sentimente de razbunare sau cine este mai bun la dat raspunsuri ,ci s-a invatam daca este posibil lucruri care ajuta la credinta noastra in isus Cristos singura care ne va mantuii
.Eu am o intrebare :.Stiu ca in Biserica Ortodoxa,regula de credinta si indrumare sunt Biblia si Sfanta Traditie ,ce invataturi care nu le poate sustine Biblia sunt intarite de Sfanta Traditie si trebuiesc urmate?
Trebuie sa cunosti bine teologia ortodoxa, apoi teologia bisericii primelor secole ca sa vezi ca exista o relatie de coordonare intre Biblie-Biserica-Sf Traditie, neo-protestantii urmand teoria lutherana "Sola Scriptura" o sa respinga din start orice scrieri ale Sfintilor, orice autoritate a Bisericii si orice experiente ale Bisericii, asa incat o explicatie si un raspuns la intrebarea ta nu si-ar avea rostul
O saptamana a patimilor binecuvantata si Lumina lui Hristos sa salajuiasca in inimile fiecaruia

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)