Subiect: Sfantul Calinic
View Single Post
Vechi 15.04.2009, 02:14:09
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Pentru pictura bisericilor sunt canoanele de la al saptelea Sfant Sinod Ecumenic!
Cum se poate ca un arhiereu de frunte intelept al BOR cu multa carte sa neglijeze aceste Sfinte Canoane?Ca doar Sfantul Calinic a ctitorit acea biserica.
Nu e stil bizantin,e stil crestin ortodox.

O fata tanara s-a indracit pentru blestemul legat de Sfantul Calinic.
Fata era nevinovata.Da Sfantul Calinic apoi a tamaduit-o se zice.
Seamana asta a lucrare a Duhului Sfant?
Nicidecum ci a lucrare draceasca.
Da pai e adevarat ca Anania si sotia sa au murit(a se vedea la faptele Sfintilor Apostoli).Dar facusera ceva gresit si au adormit(murit) asa pur si simplu nu cu moarte de primejdie.Eu cred totusi ca au murit de frica cand au vazut ca Sfantul Petru stia ca au ascuns din avere si si-au dat seama ca au mintit pe Dumnezeu.
E clar ca blestemul respectiv nu e legat cu puterea lui Dumnezeu ci cu putere draceasca.

Se poate vedea ca tot de la mrea Cernica a aparut preotul satanist Ilarion Argatu care nici macar nu a putrezit si nu are Sfinte Moaste ca osemintele ii miros a mucegai.Satanist ca lucra cu puterea Satanei.
De acolo a venit si arhiereul satanist Calinic de e acum episcop al Argesului care a dat-o pe teoria satanista direct intr-o predica zicand ca sufletul uman are nu stiu ce super puteri.
Ii zic satanist episcopului Calinic pentru ca a fost inselat de Satana sa creada ca sufletul uman are nu stiu ce puteri.

Ajutandu-mi prea bunul Dumnezeu nadajduiesc sa nu calc pe la mrea Frasinei si nici sa mai merg vreodata pe la mrea Cernica.
Reply With Quote