View Single Post
Vechi 13.04.2009, 16:22:02
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Nu vreau sa sperii pe nimeni dar acel om de care va spuneam spune pe blogul lui ca simte vibratii si ca aude mesaje ,dupa decodificarea mesajelor a venit si explicatia mesajului,cutremurul va fi intr-o sambata spre duminica ,noaptea intr-o zi de sarbatoare legata de Iisus Hristos.Nu stie data exacta,ora,perioada etc.Avand in vedere faptul ca acesta a prezis cutremurul din 1977 tin sa il cred 50-51 %.Eu cred ca sunt un dar de la Dumnezeu aceste puteri de a primi mesaje care sa arate viitorul.Dar raman totusi la concluzia ca numai Dumnezeu decide cand se va intampla un cataclism.
Are si o carte scrisa de el numita Romania si lumea .Eu doar o prezicere de-a lui in legatura cu un cutremur din alta tara stiu ca s-a adeverit.(ptr.ca am vazut cand a zis).

Mesajele de pe blogul lui :www.ioan

12.04.09 Apare in fata mea pe pozitie verticala ceva ca o panglica neagra, dreptunghiulara, dar de data aceasta este groasa. Deasupra acestei panglici apar doua cuvinte. Pe primul rand disting “ora” si pe doilea rand un cuvant care incepe “CA…”.

Update 1.30pm Duminica
Vibratiile raman la un nivel ridicat in continuare, ceea ce inseamna ca un eveniment important se aproprie.

Cu privire la chinezi, se pare ca nu au folosit corturi ci au stat in masini, dupa relatariile celor de la OTV.

-----------

Deocamdata nu am data exacta, cand va aparea va fi comunicata pe acest blog. Perioadele posibile producerii cutremurului sunt in jurul Pastelui, Inaltarii si de Craciun. Avand in vedere ca a aparut numarul 20, iar 20apr se afla in perioada Pastelui, mi-am exprimat opinia in legatura cu acest numar.

In acest moment, data de 20 aprilie nu este data cutremurului.

El spune ca la cutremur vor muri 22 000 de oameni.
Reply With Quote