View Single Post
Vechi 13.04.2009, 12:51:31
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd Vezi mesajul
Pisicile sint, pardon erau (ca in ultima vreme nu mai sint chiar asa sigur) bune sa prinda soareci! Pisicile mele chiar faceau lucru asta!
Boli am avut destule si eu si familia de tratat insa inca nu ne-a tratat niciodata vreuna dintre ele! Iar diagnosticul la fel ni l-a pus medicul nu pisica. Oricum pisica este un animal care iubeste caldura asa ca-mi pot imagina atractia ei pentru un loc mai cald/fierbinte a unui om. De asemena are un nas deosebit de fin si ca atare o atractie pt mirosuri in zona necrotica..... De aici pina a le face diagnostician/terapeut mai este mult!
Sincer o pisica sau un ciine sau oricare alt animal nu sint decit niste animale cu simturi mai dezvoltate decit ale omului (unele sau altele). Uneori prin ele Dumnezeu poate intervenii in viata noastra iar noi privim efectul cazind in extaz uitind cauza.
Gistele chiar daca au salvat Roma nu-s totusi pompieri, gainele seismografe biologice, delfinii Salvamarul samd.
[COLOR=green]Dumnezeu lucrează prin creația lui! Asta e sigur. [/COLOR]