Citat:
În prealabil postat de Saurian
Aș vrea să văd la conducere oameni ca Vadim sau Gigi Becali ( sperând că nu e doar gura de ei ) și chiar dacă am ajunge izolați de Europa dar măcar nu am fi jucăria Marilor Puteri. Eu dacă mă voi mai duce la vot, i-aș vota doar pe oamenii ăștia care par mai simpli și mai proști că mi-a ajuns cu politicienii ăștia șmecheri și deștepți...
|
Saurian, te inteleg si-ti impartasesc sentimentul. Dar in ceea ce priveste candidatii, mai bine sa ne rugam ca Dumnezeu sa ne lumineze cine e mai potrivit pentru aceste vremuri tulburi.
Te intreb totusi, cum poti avea incredere in prosti? Doar pentru ca sunt altii decat cei care au fost? Atunci mai bine un Duda, decat un Becali sau Vadim. Dealtfel acestia au cam iesit din cursa, datorita evenimentelor.
Cum poti fi sigur ca va face cele promise acest sforar de Vadim? Pozitia sa de extremist in politica Romaniei nu il face apt, dupa parerea mea, pentru functia de Presedinte, caci opiniile lui vor avea repercursiuni asupra modului in care va fi perceputa Romania in afara.
Nu trageti concluzii pripite, ci pe masura ce apar si vorbesc candidatii, faceti-va observatii cu plus si minus intr-un caiet, si la sfarsit trageti singuri concluziile. Bazati-va pe altceva decat numai pe impresie facuta in general, atunci cand trageti o concluzie. Aceasta trebuie sa fie fondata pe fapte si cuvinterle folosite. Urmariti-le gesturile, zambetul, rasul. Vedeti daca sunt sinceri sau nu; acest lucru se poate vedea din gesturi. Repetati gestul si ganditi-va ce semnifica. Uitati-va la mimica fetei; ea va spune totul despre vorbitor.
Inarmati-va astfel cu informatii de "prima mana", pentru a putea trage concluziile corete.
La care adaugati rugaciune.