Citat:
În prealabil postat de coralina
Doamne ajuta!
Frate Icjulian, chiar daca homosexualitatea e acceptata prin lege pe teritoriul unei tari, NOI INSINE trebuie sa ne pazim sa nu cadem in acest mare pacat. Gandul la voia Domnului ar trebui sa ii tina departe de aceasta boala pe cei tentati; faptul ca nu ar face inchisoare in cazul in care sunt date in vileag relatiile intretinute de ei, n-ar trebui sa le usureze in nici un fel constiinta acestora.
Aprobarea acestei legi este un lucru rau, ceva ce de fapt nu ar fi trebuit sa se intample. Dar iata ca s-a intamplat asa ca ceea ce ne ramane de facut este sa ne pazim singuri sa nu intram in iad, legile laice n-o vor face niciodata in locul nostru. Asadar nu putem pretinde ca acesti legiuitori ne trimit direct in iad pentru ca Bunul Dumnezeu ne-a inzestrat si cu minte si cu ratiune, putem discerne singuri asupra faptelor noastre.
|
In Olanda homosexualitatea este privita ca normalitate , la fel si zoofilia din cate stiu eu . Daca nu este bine sa intretii relatii homosexuale , ce nevoie era de promulgarea acestei legi ? Doar ca sa intram in Europa ? Ce imagine aduci Romaniei cu asa ceva in mod real ? Si pe multi ii aud spunand ca romanii s-au nascut crestini...Sigur , e o relaitate , dar la momentul actual pot afirma cu tarie ca majoritatea ne-am departat de idealurile crestine mult de tot .
Persoana despre care iti vorbesc eu a dat peste canale de chat gay si lesbi in Romania doar dupa ce a fost legalizata practica aceasta si asta pur intamplator , cand s-a dus intr-un club de net si persoana de langa ea a stat pe un asemenea canal si a devenit curioasa fata . Asa a deveni practic curioasa de cum e sa faci sex cu o femeie , pana atunci doar auzise , adica stia ca exista . Pacatul homosexualitatii se iarta de catre Biserica si sunt oameni care se gandesc ca daca ma iarta Biserica si nu ma osandeste legea seculara , de ce sa nu incerc si eu , ca doara e o experienta...si asa multi au devenit homosexuali si lesbiene . Nu toti se gandesc ca daca pacatuiesc cu gandul ca se vor pocai ei odata este si aceasta pacat .
Mai apoi , daca legea seculara nu ma protejeaza , la ce foloseste ?