Citat:
În prealabil postat de patinina34
Uite tu i perfecta dreptate, ceea ce voiam eu sa spun aici, este ca acel preot voia sa te salveze, de la ceva ce depaseste puterile tale de rezolvare a problemei, ca sa-ti salvezi sufletul.
Cum as putea fii eu de acord cu homo? Nici poveste, Doamne fereste! cu incestul! Doamne apara si ne pazeste!
Tot ceea ce eu , ca persoana mica si umila, ce sint pot face, este sa ma pazesc de pacatul neiertarii, si eventual da, poate se face o petitie, insa personal, de unul singur tu nu poti rezolva problema si nici eu, la nivel de simplu cetatean.
Sint homosexuali la nivele de pozitii foarte inalte, si tu ii urasti - deci pacatuiesti, insa nici nu poti rezolva.
Hai sa ne rugam, sa fim noi buni, lasa-i pe cei rai intre ei.
Asta voiam eu sa spun!
|
Dupa cum am mai spus inainte , in alte postari , si Hristos a spus " urati lumea aceasta " ( adica cele rele ) si iubiti-va aproapele . Il mai pot considera drept aproapele meu pe unul care imi duce unul dintre cei mai buni prieteni in pragul prapastiei si asta inca cu bunastiinta ?
Sunt petitii incepute pe net , dar e nevoie de un nr foarte mare de semnaturi ( vreo 100.000 sau 1.000.000 , nu stiu exact ) si cei care au acces la internet si sunt si interesati de astfel de probleme sunt destul de putini .
Salvarea mea de la ceva ce depaseste puterea mea de rezolvare este oarecum relativa si se putea face si in alt mod , de exemplu putea sa-mi explice intentia lui ( INTENTIA , nu scopul ) si sa ma lamureasca cinstit ce vrea de fapt , nu sa ma ameninte . Sigur , in pozitii inalte sunt destui homosexuali ( sa nu mai zic de francmasoni ) dar problema cred ca era la ei si trebuia rezolvata ca atare , nu sa gaseasca o problema la mine , de altfel inexistenta avand in vedere faptul a majoritatea sunt constienti ca in urma unor asemenea fapte nepocaite si duc in iad si isi asuma situatia asta . Daca ei asta vor in mod constient , intr-adevar , asta este oarecum peste puterea mea de rezolvare , dar salvarea unui prieten nu este si sincer , ii prefer pe toti 400 din Parlament in iad decat sa accept ca peste mii de tineri de romani sa mearga ei acolo datorita celor din prima categorie . Daca ei aleg iadul benevol , cu siguranta s-il vor primi si nu vad de ce neiertarea este pierzatoare de suflet din moment ce nu ierti ceea ce nu se poate ierta fara pocainta . N-au decat sa se pocaiasca , dar pentru inceput , sa abroge legea si apoi mai stam la discutii .
Am spus si in mesajul anterior , nu sunt sigur ca am urmat gandul rau cand nu am vrut sa-i iert . Dar in Rai poti ajune si daca nu ierti ( bineinteles , daca nu ierti ceva legitim si nu asa , la intamplare ) si asta am aflat-o dupa spovedania respectiva , doar ca nu vei avea pace . Ori pacea este deja o emblema a lumii moderne , toata lumea vorbeste despre pace , iar cei in pozitii inalte se ascund dupa aceasta sintagma cum ca ar trebui sa fie pace si sa ne intelegem intre noi ca sa aduca legi dupa legi in defavoarea omenirii . Pacea ca pacea , dar uneori nedreptatile sunt strigatoare la cer si au nevoie de indreptare , ori fara o asemnea indreptare , cum sa avem pace ? Si Hristos a spus : " Pacea Mea va dau voua... " si vezi ca nici Dumnezeu nu iarta orice ( asta cu Dumnezeu iarta toate pacatele sunt flecarile neoprotestante , stii si tu ) fara pocainta , uneori pocainta foarte lunga si grea .
Tu ai putea sa ierti o persoana care te trimite pe tine in iad cu buna stiinta ?