View Single Post
Vechi 03.01.2007, 17:04:07
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Nu m-a intrebat nimeni daca vreau sau nu ca Romania sa se integreze/sa adereze la UE. Dar pentru ca s-a intamplat si pentru ca ma aflu si eu pe aici si nu in America, tara care n-o sa se integreze niciodata in Europa asa cum am facut-o noi, astept si eu sa se intample ceva. Poate o sa vi se para utopic, dar este singurul lucru pe care mi-l doresc: vreau ca ziua de salariu a cadrelor didactice sa fie prilej de bucurie. Cu alte cuvinte, doresc sa fim platiti decent pentru activitatea depusa ca in felul acesta sa scap de stresul de zi cu zi al datoriilor pe care le am de platit lunar. Vreau liniste in sufletul meu, vreau sa-mi recapat calmul, speranta, timpul de care am nevoie ca sa ma concentrez la ce am de facut in clasa, la ore, nu la ce truc sa apelez pentru ca si luna aceasta sa-mi platesc datoriile. Tind sa cred ca in mare parte bugetarii care traiesc doar din salariu si nu au pe nimeni la tara care sa-i mai ajute, sunt oameni bolnavi de stres.
Guvernantii ar trebui sa inteleaga ca nu se poate o Romanie fara invatamant si fara sanatate.
Reply With Quote