nu ma indoiesc , nu vin de la mine ...
cand ma rog la Maica Domnului nu simt deloc ca e femeie , cand ma rog la sf ioan teologul nu simt de loc ca e barbat ... cand simti insa ca cineva care se roaga pentru tine e barbat sau femeie , deja exista acolo duhuri dubioase ; apoi incepi sa vezi cum energia acelei rugaciuni nu se localizeaza in inima , adica acolo unde e normal , ci se coboara in jos unde nu trebuie ; asta e o rugaciune pacatoasa care este inca trupeasca , curveasca , nu e rugaciune de pocainta ; am incercat sa ma impotrivesc acelei energii necurate , insa am observat ca acele persoane nu pot sa se roage in alt mod ; deci mai bine renunt ; eu la asta m-am referit ... prefer sa ma rog la maica domnului care nu e " femeie " decat sa ma rog impreuna cu " femei " si " barbati " ...
cine nu simte duhurile astea si nu isi da seama ca si acestea sunt tot curvie , treaba lui ... are inima necuratita de asta ... io insa nu accept duhuri de astea ...
celorlalti le urez sa se roage in continuare daca altfel nu pot , mai bine sa se roage decat sa nu se roage ... insa io nu am nevoie de astfel de ajutoare ... pare rau da asta e ... oricum nu e mare lucru daca io m-am exclus , ceilalti pot sa se roage in continuare nu ii opreste nimeni ...
|