View Single Post
Vechi 31.03.2009, 20:26:24
BogdanF2 BogdanF2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancuta05 Vezi mesajul
de 5 ani sunt impreuna cu un baiat,de vreo 3 ani locuim in concubinaj,iar anul acesta pe 2 mai avem nunta,vreau sa spun ca e singurul baiat cu care am avut relatii intime,iar in urma cu vreo 3 ani am facut cel mai mare pacat pe care l-ar putea face cineva,un avort,si nu mam spovedit,regret nespus acest lucru,si voi regreta toata viata mea,amandoi de comun acord am decis ca suntem prea tineri si abea iesiti de pe bancile scolii ,ca sa putem creste un copil,credeti ca preotul ne va mai cununa in momentul in care voi merge la spovedanie si voi marturisi acest cumplit pacat? mai merit eu acum iertare si binecuvantarea preotului si alui dumnezeu pentru a imi intemeia o familie?
Casa de piatra!

Ancuta, Dumnezeu iarta orice pacat spovedit pe care, se intelege, omul il si regreta. Dar multe pacate necesita totusi si ispasire. Citeste in Biblie, 2 Regi cap. 11 si 12 despre pacatul regelui David si ispasirea lui care tot a venit peste el, chiar daca Domnul l-a iertat. Ispasirea este necesara pentru mantuirea sufletului.

Nu vreau sa te sperii, vreau doar sa spun ca daca vi se va intampla ceva neplacut dupa casatorie, sa o luati ca pe o cercetare a lui Dumnezeu pentru pacatul acesta, spre mantuirea sufletelor voastre.

Cel mai bine ar fi sa vorbiti si cu un duhovnic sporit, eventual dintr-o manastire.

Bogdan.
Reply With Quote