noutati!
Dragii mei, am noutati despre Remus, nu sunt foarte imbucuratoare. Se pare ca perioada de recuperare este destul de critica. Nu poate manca ( este si normal ) decat putin iaurt sau supa strecurata. Inca nu poate vorbi, nu s-a inchis rana din gat unde a avut tuburi, insa l-a intrebat mama, de ce a facut acest gest si din semne si priviri, mama a inteles ca nu isi aduce aminte ce i s-a intamplat dar nu avea in gand sa faca acest gest. Efectiv nu stie ce s-a intamplat. Poate cand va putea vorbi ne va spune mai multe.
Este foarte slabit, il doare tot corpul, incheieturile. Mai trebuie operat la maxilar si calcai, insa ceva mai tarziu, dupa ce se mai recupereaza din operatia ce abia a trecut. Sa speram ca starea lui nu va deveni mai critica pe parcursul acestor zile. Daca ar putea manca poate s-ar intari, speram ca i se mai administreaza vitamina B si tot ce poate sa-l ajute si sa-i faca bine.
Stiu medicii mai bine ca noi.
Sa-l rugam pe bunul Dumnezeu sa-si arate incontinuare bunatatea Lui asupra lui Remus, sa-l ajute sa-si revina de tot si sa se caiasca de gestul pe care se pare ca nu stie de ce l-a facut. Cam atat pentru azi, cum aflu ceva am sa va anunt. Doamne ajuta!