spui erezii?
probabil ca atunci sf Ioan Botezatorul, care era plin de Duhul sfant de la inchinarea preasfintei Marii, de pe cand se afla saracutzul in burtica maicii Sale, deci probabil ca sf Ioan Botezatorul era un mincinos din moment ce spunea ca el nu este vrednic sa-i dezlege incaltzamintea Mielului ce a venit sa ridice pacatele Lumii... deci probabil ca era mai mare ca Hristos dar mintzea...
domnule nu exista Egalitate in sf Treime ci egalitatea se refera doar la faptul ca Toate Cele Trei Puteri sunt un Dumnezeu, deci se refera ca Dumnezeu este shi Tatal, shi Fiul shi Duhul Sfant, deci sunt vrednici de ascultare... shi urmare... dar sfanta Ierarhie, Tainica shi iubitoare este,
Tatal (+Maica asha ca shi un Dumnezeu) apoi Fiul apoi Duhul shi apoi Maica asha ca un om shi apoi sfintzii cu arhanghelii shi apoi poporul dreptcredincios cu ingerashii...
deci erezia este in mintzile unora care au interpretat defectuos scripturile shi pe sfintzii parintzi iar Cuvantul lui Dumnezeu nu-L i-a in seama, caci Cuvantul lui Dumnezeu este Prima shi a doua Putere Cereasca dar shi a Treia daca vorbeshte prin sfintzi sfintzitzi shi prooroci shi dreptzi, prin viatza lor de pocaintza shi smerenie...
deci draga MM eu am nedumeriri doar referitoare la faptul ca prea ma rabda Dumnezeu deshi sunt plin de pacatoshenie shi dulceatza shi gLume, shi ma mir cum imi lasa gura asta ca a unui pui de vipvip-era... ca sa vorbesc mereu pentru sl de sine shi sl de la oameni... ca un sportiv cascador shi dribleur adica un fel de jongleur scamator... ce culege scame de pe altzii cand pe hainele sale sunt pete mari de pacura gata oricand sa ia foc... un foc care nu e foc asha cum la lumanare e foc... caci focul de la pacura nu arde ci te vei chinui cum spune CLD merau...
deci vezidumneata cum apere ereesul? "noi sau un inger din cer" "alta evenghelie" "nu datzi crezare oricarui duh ci cercetatzi daca este de la Dumnezeu"... shi cui i s-a dat putere sa fulgere shi sa tune shi sa arunce afara pe eretici, sectantzi shi pacatoshi.... dar degeaba vorbesc fiindca dumneata nu iei aminte la batranul monah cu 3 bube roshii pe nas shi cu privirea iscoditoare daca ai priceput shi care tzi-a aratat doezile pe care le cautzi mereu... deci mai asculta odata te rog...
http://video.crestinortodox.ro/Cuvan...-20001588.html
shi a explicat Dumnezeu ce este ala trenul...
shi asha poate ai sa te bucuri shi dumneata, ca o mironositza, Dumnica dimineatza... cand va fi sa fie... ca altfel tare ma nelinishtesc pentru tine... ca poate shi din pricina mea eshti atat de invershunata...