View Single Post
Vechi 29.03.2009, 01:15:51
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Cod:
a fost cumva ortodoxia biserica primara.nu stiam de asta.
Înseamnă că a sosit vremea să afli. Biserica Ortodoxă este cam ce a mai rămas din Biserica primară.

Cod:
Nu am pierdut nimic. Ce poate sa-mi ofere ortodoxia? Ceea ce ma atragen la acest website, sunt minciunile care s-au spus si se spun despre "sectari". In lipsa acestor minciuni, as disparea de pe forum
Vai de ea exprimare. Nici nu mă mir că ai fost banat. Nu cred că cineva de aici a intrat pe site-urile voastre să facă propagandă sau să vă combată în vre-un fel pentru că, eu cel puțin știu pe pielea mea, numai harul lui Dumnezeu vă mai poate scoate din haznaua în care ați intrat. Până la urmă ce mai vreți? Și așa v-ați făcut de rușine prin tot ce-ați scris pe acest forum. V-ați apărat asociațiile religioase din răsputeri și n-ați rezolvat nimic. Toate pseudoargumentele voastre s-au lovit de zidul cel tare a Adevărului și s-au făcut bucăți. Frații mei v-au deschis ochii dar voi nu vreți să știți mai mult decât frazeologia goală vehiculată în adunările voastre. Din punctul meu de vedere acest topic și-a epuizat tematica și propun admin. să fie închis pentru că avem deja dezbateri paralele cu neoprotestanții postcreștini și cred că le acordăm deja exagerat de multă atenție. Acesta fiind ultima mea postare aici, țin să le mulțumesc tuturor dreptmăritorilor creștini pentru modul cum au desființat ereziile multiple trâmbițate pe acest forum; nu pot decât să mă bucur că laicii noștrii sunt mai bine pregătiți decât "clerul" lor, dovedind prin aceasta că Biserica Nedespărțită are resurse minunate pentru vremurile grele care vor urma. Îi asigur pe apostații de diferite orientări care au scris sau citit acest topic că au părăsit Biserica fără să-i cunoască învățătura și practica, călăuzite de harul lui Dumnezeu. Dacă e vre-un regret din partea noastră este doar acela că nu ați rezistat cândva unei ispite puternice și poate n-a fost nimeni alături de voi cu puțin timp înainte de cădere. Vă doresc din toată inima ca Domnul să vă ofere, într-o bună zi, șansa eliberării de eres și să vă regăsim printre frații noștrii.
Reply With Quote