View Single Post
Vechi 02.01.2007, 17:02:20
Catalina Catalina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2006
Implicit

Cazul familiei Mihalcea nu este un caz usor . Nu . A fost foarte usor ,(dar este grav ceea ce s-a ntamplat ) la inceput ,dar l-au complicat oamenii legi prin infractiunile comise de dansii , care se tin lant . Oamenii stau neputinciosi la acesta problema deoarece sunt implicate persoane sus puse . Noi familia Mihalcea aratam tot timpul ilegalitatile comise ,prin dovezi si nimeni nu face nimic . In ce tara traim oameni buni ? Ce fel de oamenii am devenit ? Chiar nimanui nu ii mai pasa de aproapele lui ,cand acesta este la necaz ? Credeti ca daca as fi mintit cu ceva as fi avut curajul sa dau numele celor implicati ? Va asigur ca nu . Minciuna pana la urma va pierde in fata adevarului . Minciuna vine din partea raului ,pe cand adevarul vine din partea lui Dumnezeu . Ceea ce s-a intamplat familiei mele s-a intamplat din nou in noaptea de 31 dec-2006 . Alti tineri au fost batuti si injunghiati de o gasca de raufacatori . De ce ? Din acelasi motiv pt care ne-au batut si pe noi . Pentru a-si arata suprematia aici in cartier .Sa vedem ce va face Politia si in aceasta privinta . Creste infractinalitatea pe strazi si pentru acest fapt trebuie sa facem ceva .Sa ajung eu la o intelegere cu infractorii ? Acest infractor este un om rau si urmareste numai interesele lui .Pe cei doi care i-a angajat ca martorii i-a pus sa minta diferit de ceea ce a declarat el si martorii(complici) lui .Nici nu le-a spus macar acestora ca ceea ce ia pus el sa declare nu se aseamana cu ceea ce s-a intamplat in acea seara . Acestia nu au fost la locul faptei ,in acel moment . Am dovezi . Acesta i-a propus fiului meu sa mearga cu el la Curtea de Apel Alba Iulia sa mituiasca un procuror . Cand am auzit aceasta propunere ,am ramas uimiti cat tupeu are acest infractor . Pe ce s-a bazat cand a propus asa ceva ? Bineinteles ca nu am fost de acord cu asa ceva . I-am raspuns ca singura intelegere la care vreau sa ajungem ,este SA DECLARE ADEVARUL ,pe care il stie foarte bine ,nu cum spune el ca nu isi aminteste . Si-a cenzurat amintirile deoarece stie ca adevarul odata spus arata ca el si martorii lui mincinosi si-au batut joc de justitie . Avocatii pe care ii am sunt din Alba Iulia si sunt considerati avocati foarte buni ,dar cum in cazul meu este atata minciuna din patea adversa cat si a persoanelor implicate ,incat mi-e cam frica sa nu ne tradeze si dansii . Eu le-am spus acestor doi avocati sa nu ne tradeze si sa nu se lase corupti . Acum vom vedea daca sunt avocati cinstit si incoruptibili . ADEVARUL le-am spus intotdeauna dansilor si sunt sigura ca si-au dat seama ca nu am mintit niciodata si ca suntem victimele acestui sistem corupt . Eu voi avea grija ca acest caz sa nu fie numai pe internet ci si pe masa doamnei ministru al Justitiei Monica Macavei ,doamnei Procuror General cat si altor persoane care pot face ceva in acest caz . Nu sunt atat de naiva sa cred ca voi gasi solutia si rezolvarea pe internet . Cazul meu poate va deschide o poarta spre sufletul romanilor si vor fi mai atenti pe viitor in privinta multor lucruri care nu merg bine in aceasta tara .Curajul meu de a spune lucrurilor pe nume este bine de urmat de toti romanii . Credeti ca daca bagam capul in nisip ,precum strutul , facem ceva bun pentru viitorul copiilor nostri ? Eu un om simplu nu cred asa ceva . Curajul pe care il am se datoreaza carti pe care am citit-o 'Arta succesului la romani 'scrisa de domnul Pavel Corut ,cat si a experientei neplacute pe care am trait-o . Cand viata imi putea fi luata de un infractor intr-o zi ,asa din senin ,nu stiu daca ma mai complac in indiferenta si nepasare fata de ceea ce se intampla in jurul meu .
Reply With Quote