Citat:
În prealabil postat de patinina34
La afirmatia ta de aici.
Hai s-o luam pe capitole, ca sa inteleg cum vezi tu problemele:
11. Tu crezi in Sfantul Duh?
Raspuns Da/Nu
Motivare: daca Da, de ce?
Motivare: daca Nu, de ce?
12. Cate capitole din Biblie au fost scoase?
13. Tu crezi in Sfanta Scriptura?
Raspuns Da/Nu
Motivare: daca Da, de ce?
Motivare: daca Nu, de ce?
14. Cum definesti tu pacatul?
15. Care ar fii pacatele din punct de vedere al religiei tale?
16. Daca cineva pacatuieste de moarte, atunci va fii iertat vreodata?
17. Care sint pcatele de moarte? ( ma refer la moartea sufletului).
Mai am citeva intrebari insa dupa ce primesc raspunsul mai intai!
|
Continui sa va raspund la intrebarile dvs., desi unele par a fi puse unui pagan. Dar, poate aveti un plan inteligent si ma simt dator sa raspund.
11. Da. Duhul Sfanta este o persoana a Dumnezeirii si este Cel care ne indeamna atunci cand dorim sa facem voia lui Dumnezeu. Lucrarea Duhului Sfant produce adevarate minuni in viata celor ce se incred in Domnul. Cunosc multe cazuri de acest gen. Personal, ma rog Bunului Dumnezeu pentru ca lucrarea inceputa de Duhul Sau sa continue.
12. Nu am inteles intrebarea.
13. La aceasta intrebare as vrea sa va raspund vorbind vreo cateva ore. Biblia, Cuvantul lui Dumnezeu a adus echilibru in viata mea. Oricine va dori sa-si ordoneze viata dupa Cuvantul lui Dumnezeu, si prin putere de la Dumnezeu, va avea bucuria unei vieti noi.
14. Sfanta Scriptura defineste pacatul ca fiind "faradelege" sau, mai pe inteles, calcarea legii lui Dumnezeu. Pacatul este acea actiune a noastra care ne desparte de Dumnezeu
." Nelegiuirile voastre pun un zid de despartire intre voi si Dumnezeu; pacatele voastre va ascund Fata Lui si-L impiedica sa va asculte!"(Isaia 59:2). Pacatele noastre aduc suferinta lui Dumnezeu, care ne iubeste si ne vrea pe toti in Imparatia Sa.
Sunt nevoit sa intrerup, din nou.