View Single Post
Vechi 26.03.2009, 06:05:19
easter easter is offline
Banned

Data înregistrării: 26.03.2009
Implicit

Referitor la cina domnului cind o luam credem ca mincam singele domnului si bem singele lui dar eu cred ca cel mai mult conteaza felul cum ne apropiem de cina .ti-ai cercetat viata ?cum te apropii de trupul si singele domnului?cum este viata ta?crezi ca daca preotul o sfinteste tu poti sa te apropii de aceasta cina cum vrei?cine nu se cerceteaza.......isi maninca si bea oasinda.....
Cum poti sa ii faci sectani pe cei de la penticostali,baptisi etc.sti tu care este relatia lor cu dumnezeu?ai studiat tu doctrina lor?pentru mine cel mai mult conteaza relatia mea zilnica cu dumnezeu,eu stiu ca el este tatal meu si eu sunt copilul lui.nu icoanel ,nici preotul nu ne poate mintui ci numai dumnezeu.

Am si eu o intrebare la voi?de ce se boteaza la voi copii mici cind in biblie arata clar ca si isis sa notezat la virsta de aproximativ 32 de ani?ioan botezatorul pe cine boteza in riul iordan? Copiii-nicidecum ci pe oamenii care isi marturiseau pacatele.ce este de fap botezul-marturisirea cu gura a unui cuget curat zice ap.petru.arata-mi un loc in biblie unde arata un botez de copii mici.studiaza biblia,roagate si cere lui dumnezeu sa iti lumineze mintea sa gasesti calea spre cer
Reply With Quote