Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Offtopic:
Din pacate am trecut si eu cativa ani cand eram mic prin ceea ce se cheama astm bronsic. Si mult timp n-am stiut ce aveam din cauza unei doctorite incompetente care baga mereu peniciline in mine si ma caza cu lunile in spital crezand ca-s racit, desi eu abia respiram chinuindu-ma inimaginabil, de se auzea si fara stetoscop...
In sfarsit, ideea e ca am aflat ulterior ca sunt polialergic si ca trebuie sa ma feresc de anumiti factori care cauzeaza criza (praf, pene, puf, mucegai, polen, acarieni, ciuperci, chiar si mirosul banilor, chiar si rasul prea mult samd). Deci boala este incurabila si latenta acolo undeva in organism si trebuie avuta mare, mare grija la agentii care cauzeaza crizele. Ma gandesc ca s-au efectuat deja testele de rigoare pentru a-i depsita...
Doamne ajuta.
|
Of, Ionut, sa te tina Dumnezeu sanatos. Da, am facut testele si a rezultat ca este vorba de praf, iar medicul ne-a spus ca are sanse sa scape cand va ajunge la varsta pubertatii. Exact asa a fost. La 12 ani a disparut totul, pur si simplu. Ne-am minunat. Nu ne venea sa credem. Acum (ieri) a implinit 28 de ani si nu a mai avut nici o problema cu toate ca nu s-a ferit de praf. Multumesc lui Dumnezeu.