Citat:
Īn prealabil postat de vasinec
Mi-ati deschis ochii. Dadea pe afara dragostea si smerenia ortodoxa, pe acest forum, si eu nu am inteles-o.
|
Exact, nu ai inteles-o, asa cum nu o intelegi nici acuma. Din pacate!
Noi nu ne "razboim" aici pentru a avea cu orice chip dreptate, ci pentru ca adevarul sa invinga si sa nu se strecoare greseli, erezii. Daca citeai Sfintii Parinti, ai fi stiut ca lupta lor a fost in primul rand pentru pastrarea adevarului, deci impotriva ereziilor.
Tot Sfintii Parinti, prin cele 7 Sfinte Sinoade ecumenice au stabilit ca trebuie sa cinstim Sfanta Cruce, pe Fecioara Maria, icoanele. Au stabilit dogmele. Daca i-ai citi pe Sfintii Parinti, ai sti si ai cinsti cele de mai sus.
Cei, care nu o cinstesc pe Fecioara Maria in timpul vietii, nu vor avea parte de mila la Judecata, caci Domnul va fi impartial atunci; va fi Judecator. Ne pare rau sa stim ca voi nu veti avea parte de mila, ci doar de judecata drepta. Fara spovedanie si iertarea pacatelor, omul ramane cu toate pacatele, multe sau putine, atatea cate sunt. Dar in cer nu va intra nici un pacatos. Ne pare rau ca nu vreti sa acceptati aceste lucruri. NE DOARE!
Iata deci in ce fel ne manifestam noi dragostea. Daca poti intelege.