View Single Post
Vechi 02.01.2007, 13:41:14
liviusinorchian liviusinorchian is offline
Junior Member

Data înregistrării: 19.07.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de rotarufelicia
Va rog recomandati-mi un duhovnic, din Bucuresti, de talia Parintelui Adrian de la Sf.Manastire Antim din Bucuresti.Multumesc.
Sunt un membru mai nou al forumului si nu cred ca as putea sa formulez un raspuns mai potrivit intrebarii tale decat cel al Elenei-<Va_iubesc>.Pot insa face o completare care sa releve un posibil revers al nestatorniciei fiului/fiicei duhovnicesti fata de duhovnicul ales.Este vorba de o cunostinta a mea care,asemenea multora dintre noi,dornica de a accede la un duhovnic"de talie",nemultumita mereu sau mai bine zis doritoare de "altceva"-cand mai multa asprime cand contrariul-a gasit la Manastirea Sihastria ceea ce cauta-un duhovnic calugar care a oprit-o 7 ani de la Sfanta Impartasanie.Probabil ca in iconomia lui Dumnezeu a fost"doctoria" potrivita.Dar putem fi noi-toti siguri ca avem "dinti" duhovnicesti potriviti pentru a primi asemenae canon?
Intrebarea mea este retorica pentru ca stiu un caz similar in care in care un ortodox cu "dinti de lapte" a preferat mantuirea imediata acordata de neoprotestanti.Deci atentie ,fratilor si surorilor sa ne raportam -o citez pe Elena la-"la talia noastra"
Reply With Quote