Citat:
În prealabil postat de rotarufelicia
Va rog recomandati-mi un duhovnic, din Bucuresti, de talia Parintelui Adrian de la Sf.Manastire Antim din Bucuresti.Multumesc.
|
Sunt un membru mai nou al forumului si nu cred ca as putea sa formulez un raspuns mai potrivit intrebarii tale decat cel al Elenei-<Va_iubesc>.Pot insa face o completare care sa releve un posibil revers al nestatorniciei fiului/fiicei duhovnicesti fata de duhovnicul ales.Este vorba de o cunostinta a mea care,asemenea multora dintre noi,dornica de a accede la un duhovnic"de talie",nemultumita mereu sau mai bine zis doritoare de "altceva"-cand mai multa asprime cand contrariul-a gasit la Manastirea Sihastria ceea ce cauta-un duhovnic calugar care a oprit-o 7 ani de la Sfanta Impartasanie.Probabil ca in iconomia lui Dumnezeu a fost"doctoria" potrivita.Dar putem fi noi-toti siguri ca avem "dinti" duhovnicesti potriviti pentru a primi asemenae canon?
Intrebarea mea este retorica pentru ca stiu un caz similar in care in care un ortodox cu "dinti de lapte" a preferat mantuirea imediata acordata de neoprotestanti.Deci atentie ,fratilor si surorilor sa ne raportam -o citez pe Elena la-"la talia noastra"