Citat:
În prealabil postat de adrian010155
Pe 27 august, anul acesta, fac 31 de ani de casnicie. Am trecut, impreuna cu sotia mea, prin bucurii dar si prin neimpliniri, ne-am sprijinit reciproc in momentele grele, am avut si multe situatii in care ne-am certat insa nu cu ura si am trait cu intensitate clipa impacarii pe care amandoi o asteptam cu nerabdare. Eu sint un om plin de defecte dar sotia mea a stiut sa le atenueze cu rabdare. Ce sa spun, este exact omul cu care trebuia sa ma casatoresc. De aceea, pentru cei care sunt interesati de alegerea omului cu care sa se casatoreasca, va spun: Cautati intai la defectele voastre si, in functie de acestea, alegeti partenerul dispus sa le accepte si chiar sa le atenueze. Asa veti sti ca omul acela, barbat sau femeie, dupa caz, va iubeste. Asa veti avea o casnicie durabila.
|
M-ai facut sa zambesc pe sub mustata, deoarece in cuvinte putine, ai definit foarte frumos "castoria" sau mai bine zis relatia intre soti.
Ai fost norocos in viata, ai ales bine, iar acum trebuie sa va bucurati.
Acum e timpul vostru: copii sint mari, plecati(banuiesc) si va ramine sa va depanati amintirile una-cite-una.
Momente uritele probabil ca au existat, dar stii ce? elimina-le din memorie, pastreaza-le doar pe cele bune si placute!
Domnul sa va tina tot asa.