View Single Post
Vechi 21.03.2009, 23:11:03
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

[COLOR=green]Ceea ce spui tu despre lemnul din Sfanta Cruce poate fi explicat prin autosugestie. Foarte simplu. Adevarul si numai adevarul l-a dus pe om la luminare dar si la disperare, intorcandu-l la faza initiala, la momentul cand a rugat sa i se aduca acel lemn... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Apoi, poti tu sa explici de ce atari minuni se intampla cand o sala ca aceasta e plina de oameni? [/COLOR]
[COLOR=green]Daca as fi in fata jurnalistului, l-as ruga sa-mi spuna cati bani s-au luat atunci de la naivi si cat a primit el sa scrie asa ceva?[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Trăim intr-o lume a minciunii, a hotiei, a manipularii, intr-o lume care nu mai stie ce e aceea munca, o lume bolnava dupa castig fara munca, prin orice mijloace. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Nu cred eu ca Dumnezeu e fericit ca in numele lui se pun la cale atatea escrocherii și că unii fac bani bucurandu-se de naivitatea altora. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Minuni se intampla, sunt convinsa, dar nu la modul la care incearca acest jurnalist sa prezinte. Miroase a inselaciune de departe.[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Gata, nu ma mai impli in acest subiect... Energie consumata degeaba... In fond fiecare e liber sa creada in ce vrea... Si poate pentru unii e mai bine sa traiasca in ignoranta... [/COLOR]