View Single Post
Vechi 21.03.2009, 22:41:58
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alicia Vezi mesajul
Ory de unde si pana unde sa fac diferente de varsta eram doar putin suparata de ce nu ma intelegi?Si chiar daca am 21 de ani numai sunt un copil am trecut prin multe in viata si stiu cum e greul,k mai am momente cand gandesc si ma comport ca un copil e din placere si pt ca nu am avut o copilarie deplina si placuta!Nu fac diferente pt ultima oara toate varstele incepand de la 1 an si 100 de ani sunt bineveniti!!!
[COLOR=green]Se pare ca esti foarte tanara si inca nu stii ca nimeni, niciodata nu te apreciaza pentru ca esti un om cult, citit, informat, invatat. Asta, astazi, nu mai conteaza. Conteaza ce masina ai, ce bani invarti, de la ce firma iti procuri hainele, ce mobil scoti pe interval... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Tu chiar crezi ca oamenii din zona sunt chiar asa de modesti, umili si smeriti cum vor sa para? N-as risca pentru nimic în lume o intalnire ca sa devin "obiect" de bârfă sau bătaie de joc...[/COLOR] [COLOR=green]Tu faci cum crezi ca e mai bine si chiar as vrea sa reusesti... [/COLOR]