View Single Post
Vechi 20.03.2009, 15:55:20
andrei25's Avatar
andrei25 andrei25 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2009
Religia: Ortodox
Implicit ...

Citat:
În prealabil postat de scrabble Vezi mesajul
Inseamna ca oamenii aia exact asta asteptau si nu erau respectuosi cu tine, ci doar se ascundeau sub o masca constuita din respect fals. Sau poate tu n-ai fost cel respectuos - sunt sigur ca daca ii intreb pe ei o sa zica asa.

Depinde de calitatea omului - am prieteni foarte credinciosi cu care ma inteleg excelent. Pe de alta parte, am intalnit si fanatici religiosi cu car enu m-am putut intelege in nici un fel.

Daca ai avut cateva experiente nefericite nu inseamna ca toti oamenii care nu-ti impartasesc credinta sunt ingusti la minte sau conflictuali.
Toate sunt bune cu sectarii pana la invatatura pe care o are fiecare. Ei sunt foarte vicleni si fatarnici (nu toti), si mereu le place sa posteze in victime. Eu ma straduiesc sa fiu respectuos cu toata lumea, numai ca sectarii de multe ori actioneaza viclean. Te provoaca anumea pe subiect legat de invatatura ta si a lor, stiind foarte bine ca daca le condamni invatatura lor, spun ca de ce nu esti iubitor de semeni, si daca nu le zici nimic, atunci spun "vezi ca avem dreptate". De aceea ma feresc de ei, ca sunt vicleni. Dar multi te considera fanatici pt ca spui adevarul (n-am batut niciun apropo, sa stii).
Doamne ajuta!

Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat!

"Gustati si vedeti ca bun este Domnul".
Reply With Quote