View Single Post
Vechi 18.03.2009, 22:57:29
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]Părerea mea: nimeni nu poate stabili o graniță între bine și rău și nici nu poate să spună ce e bine și ce e rău pentru altul chiar să-l cunoască foarte bine. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Ce e bine pentru mine poate fi rău pentru altcineva și invers. Binele mi-l stabilesc eu în funcție de interese, plăcere, confort, idei, tabieturi, concepte etc. Binele și răul depind de noi, de vrerea și voința noastră.[/COLOR]
In unele cazuri e chiar greu sa delimitezi binele de rau, dar in cazul incestului nu cred ca e cazul. Incest inseamna sex intre parinti si proprii copii. Ce poate fi considerat bine la incest, avand in vedere si varsta de obicei mica a copiilor si cu siguranta fara acceptul acestora. Cel, care se face vinovat de incest se face vinovat de mai multe lucruri:
- relatii intime cu propriul copil;
- relaii intime cu minor/minora;
- relatii intime fara acordul copilului.
Intamplarea face sa cunosc o familie care s-a confruntat cu incestul. Fata cea mare era de 11 ani; nu a putut sa se opuna; a doua fata a fost si ea "atacata" la varsta de 13 ani, dar s-a opus si tatal a fost luat de politie. Urmarile inca se mai vad. Copilul implicat moare sufleteste si de cele mai multe ori ajunge la prostitutie.
Imi este greu sa cred ca cineva poate fi indiferent la asa situatie, considerand ca e vorba de alegerea persoanei, fiind vorba si de un copil minor, acesta nu are de ales, ci i se impune alegerea parintelui.
Reply With Quote