View Single Post
Vechi 18.03.2009, 17:37:26
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Vsovi, nu mai gândi ortodoxește când te referi la pucioși, că la ei nu se potrivește. Tu zici așa (și bine zici, în felul tău, ca la Carte, dar repet, la pucioshi nu se potriveshte):
[COLOR=green]…asha cum tot omul e pacatos savarshind pacate mai mici sau mai mari, dar Domnul nu se impiedica in pacatele omului,…[/COLOR]
[...]
poi draga Maria-Margareta, "[COLOR=#008000]Domnul nu se impiedica in pacatele omului" [/COLOR][COLOR=#000000]este defapt un citat din Cuvantul lui Dumnezeu, dar am uitat sa specific, deci ma iarta, shi prin asta vrea sa spuna nu ca sunt infailibili shi nepacatoshi pucioshii ori creshtin-ortodocshii ci ca Domnul ii curatzeshte mereu shi ca vor ajunge fara de vina, vor intra unii din ei in Imapartzie... il vor moshteni pe Dumnezeu...[/COLOR]

Domnul nu se impiedica in sensul ca deshi ar dori ca sa fie creshtinii ca shi crinii, ca shi trandafirii la care li s-au uscat shi le-au cazut spinii, El, Cuvantul lui Dumnezeu totushi mai vine la ei chiar daca iar au cazut in aceleashi pacate sau altele mai mari shi-i mangaie iarashi shi-i ridica din mocirla iarashi shi-i scoate din patimile in care cad shi se statornicesc, ii lumineaza shi le astupa nemultzumirile cu binecuvantari shi iertari, linishtindu-i shi invatzandu-i de unde le vine mereu spurcata cartire shi-i invatza ca in locul ei sa intrupeze shi sa foloseasca Sfatul cel Bun, de la Ingerul Marelui Sfat ca sa traiasca prin Dumnezeu, mereu, mereu, mereu...

Deci nu gandesc ortodxeshte ci prefer sa gandeasca Dumnezeu in locul meu, caci omul gandeshte omeneshte shi la nimic nu-i foloseshte... chiar daca crede el ca gandeshte ortodoxeshte... "caci daca dragoste nu am nimic nu sunt shi la nimic nu-mi foloseshte" ci ma amageshte shi ma amareshte orice lucru ash face shi orice ash jertfi din mine... ori oricata credintza ash avea ca sa mut shi muntzii, ori altceva, caci dragostea nu cauta ale sale, nu se trufeshte, nu se semetzeshte, nu se ingamfa, nu judeca, nu osandeshte, ci toate le rabda shi nu pismuieshte pe nimeni shi nici nu asculta de Pisi ci de Dumnezeu caci ea se bucura de Adevar shi nu de nedreptate...