View Single Post
Vechi 18.03.2009, 11:16:58
icamilin's Avatar
icamilin icamilin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2007
Locație: Timisoara Romania
Religia: Ortodox
Implicit revin cu vesti!

Ma iertati ca nu am reusit sa va mai dau vesti pentru Remus, dar am si eu un deces in familie, matusa mea ( sora mamei mele ) a murit, acum merg la inmormantare, dar tot acum am primit vesti si despre Remus.
In primul rand, a deschis ochii si comunica cu mama sa din priviri.
Maine il asteapta o operatie intre 8 - 10 ore, depinde cat va rezista si cat vor putea opera doctorii in acest timp. Problema mare este ca i s-a ceut mamei suma de 1500 euro, suma de care nu dispune pentru operatie. Sa speram ca o vor ajuta neamurile sau prietenii, operatia trebuie facuta.
Va rog din suflet, cei care v-ati rugat deja pentru el ( chiar daca gestul lui a fost nesabuit, nimeni nu stie ca l-a determinat sa-l faca, sa multumim lui Dumnezeu ca avem mintea limpede si am fost feriti de ispite ), sa ne rugam in continuare. Sant convinsa ca rugaciunile noastre l-au ajutat mult in aceasta grea incercare si simt ca inca il putem ajuta daca ne mai rugam si noi, atat cat putem. Am sa va tin la curent cum a descurs operatia.
Va multumesc din suflet si bunul Dumnezeu sa va ocroteasca pe voi si toti cei dragi ai vostri. Doamne ajuta! icamilin