View Single Post
Vechi 16.03.2009, 11:29:13
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai_1991 Vezi mesajul
Iar inainte de a spune ca sunt snob, ar fi trebuit sa citesti ce am mai scris pe forum.Sau sa te abtii.Am fost credincios pana vara trecuta.De la 7 ani spuneam "tatal nostru" aproape in fiecare seara, ma inchinam, mergeam sa ma spovedesc si sa ma impartasesc.Dar am realizat ca este inutil.Si am realizat ca nu este ok sa faci anumite lucruri fiindca iti este frica de dumnezeu; ce este corect se face fiindca exista o lege morala, mai presus de toate.Dar dumnezeu nu este acea lege morala.
Am avut si eu o perioada de apostazie (nu ateism, ci un fel de pauza de la a fi crestin) din care mi-am revenit de anul trecut. Si in acea perioada mi s-au intamplat cateva lucruri atat de bune si de pozitive incat imi ziceam in sinea mea, fiindu-mi oarecum rusine de starea in care ma gaseam: ii voi multumi lui Dumnezeu retroactiv atunci cand voi redeveni crestin. Si n-am uitat sa-i multumesc, slava Domnului pentru toate.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote