View Single Post
Vechi 13.03.2009, 14:08:33
anne's Avatar
anne anne is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit Iarta-ma, draga Silvia…

[COLOR=black]Trebuie sa fac o precizare pe care am omis-o aseara. „My cup of tears”… nu-ti era oferita din rautate…(Doamne fereste!!!) Doar pentru a gusta putin , pentru a vedea , Silvia draga, ca si eu am durerea mea, lacrimile mele…asa cum fiecare este garbovit de ele…Iata ca am fost deschisa dialogului…[/COLOR][COLOR=black]J[/COLOR][COLOR=black] (si pentru asta „CorydinCorint” ??? m-a numit „Satana”…Apara-ma Doamne!!!) [/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black] Lacrimile insa le-am varsat in camaruta mea, durerea mea doar Bunul Dumnezeu o stie…si Maicuta Sfanta care mult m-a mangaiat…In vazul lumii, lacrimile mele au fost si sunt launtrice si strigatul meu interior catre Dumnezeu nu inceteaza nicicand…De mila nu mi-am plans niciodata! (Da-ne Doamne ce stii TU …si cum stii TU…numai sa ne mantuiesti!...) Insa durerea celorlalti ma sfasie….[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]In viata de zi cu zi sunt o persoana extrem de vesela si optimista, mereu cu zambetul pe buze chiar daca sufletul meu plange cu lacrimi amare…cu lacrimi ce ma biciuiesc…cu lacrimi grele de neputinta…cu lacrimi fierbinti de cainta…[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]Sa ne ajute Bunul Dumnezeu pe toti sa ne putem vedea si plange pacatul si nimicnicia prin plans curatitor[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]Doamne ajuta….si iertare…tuturor celor pe care i-am suparat cu postarile mele...[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black](Tare greu mai e pe forumul acesta...daca dai copy /paste..nu esti original...daca vorbesti sincer despre tine..esti imediat judecat... Da-ne Doamne iubire...si simplifica-ne pana la a fi OAMENI!...CRESTINI ...se pare ca e tare greu...)[/COLOR]
"Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste , nu se lauda, nu se trufeste. Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul. Nu se bucura de nedreptate , ci se bucura de adevar . Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata..."
Reply With Quote