Lacrimi traite..lacrimi inghitite...
[COLOR=black]Lacrimile sotiei[/COLOR][COLOR=black]…care se revarsa din suflet la rugaciune …ca el sa vada…sa inteleaga…cat intuneric e fara Dumnezeu…cat pustiu fara dragostea Lui…[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]Lacrimile mamei[/COLOR][COLOR=black]…lacrimi de fericire si multumire …pentru minunea de a da viata….; lacrimi de bucurie pentru zambetul , intelepciunea si cumintenia pruncilor de care te-a invrednicit Dumnezeu; … lacrimi sfasietoare cand iti vezi copilul la un pas de moarte…si totusi iti soptesti in suflet…Doamne fie voia TA…(pentru ca stiiiiiiii..ca mama ..stiiiiii ca pruncul tau nu e al tau…ca noi toti suntem ai Lui….)[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]Lacrimi mangaietoare[/COLOR][COLOR=black]….pe care le poti simti DOAR la rugaciune…care nu se compara cu nimic din ceea ce ai revarsat pe obraz, din adancurile sufletului tau..insetat de Dumnezeu…sunt lacrimi care te fac sa uiti de tine…sa gusti o fericire stranie…plina de iubire tainica…si o cadura ce invaluie nu doar sufletul ci si tot trupul tau…si daca le inghiti…ele nu au gust de sare…dimpotriva lacrimile sunt dulci ca mierea…O, cat dooorrrr imi e sa le mai gust…dar ele nu vin cand vrem noi…ci doar atunci cand suntem plini de ravna …si mai presus de toate…de smerenie…Ma dispretuiesc pentru toate patimile care ma departeaza de Tine…de dragostea Ta…de lacrimile Tale mangaietoare…Smereste-ne Doamne, nu ne lasa in ratacire![/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]Lacrimile de neputinta [/COLOR][COLOR=black]DOR si ARD cumplit cand stii ca n-ai cum sa-l ajuti pe cel drag de langa tine, ca oricum cancerul ii va manca trupul si deznadejdea ii va sfasia sufletul!!! Si atunci plangi mult cu lacrimi de neputinta, mila si dragoste si te rogi fierbinte…caci e cumplita durerea celui ce sufera de cancer si de deznadejde!!![/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=red](Rugati-va pentru George…din suflet va rog…pentru sanatatea lui sufleteasca si trupeasca…va rog…)[/COLOR]
[COLOR=red][/COLOR]
[COLOR=black]Am plans si plang mult si greu …si din pricina neputintei mele …Sunt lacrimi ce ma biciuiesc cu durere si rusine …Da..lacrimi de rusine ce se intind ca o alifie pe obraz…Sunt lacrimi de cainta…si stiu, simt…ca acestea sunt un dar pe care ti-l face Dumnezeu cand cazi, gresesti …si-ti pare rau…Multumesc Tie Doamne ca pot sa-mi plang bucuria , pacatul, …caderea…neputinta… Cred ca as innebuni de durere de n-as putea sa plang… [/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]„Lacrimile sunt gheata sufletului care se topeste” (Hermann Hesse)[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
"Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste , nu se lauda, nu se trufeste. Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul. Nu se bucura de nedreptate , ci se bucura de adevar . Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata..."
|