Problema nu se poate explica in citeva fraze .
Eu m-am referit in general la ea .
Oamenii sint diferiti si sufletele la fel ,si sint convinsa ca fiecare are nevoie de o reteta personala , fiecare suflet are drumul lui de mantuire care nu seamana cu altul , dupa capacitatile si vointa fiecaruia .
Pe de alta parte intre ingaduinta si toleranta e diferenta mica ,amandoua sint explicate cu aceleasi expresii in dictionar .
Si lipsa tolerantei inseamna violenta ,care mie nu-mi spune nimic.
Si "daca sintem toleranti cu pacatele le dam drept la existenta " se zice.
Nu poti desparti pacatul de om , deci a nu da dreptul la existenta inseamna a elimina pe cineva care practica pacatul ,sau cum vezi? Nu poti omori pacatul in sine decit in propria persoana , la altii n-ai ce sa faci .
Cred ca fiecare om are dreptul la alegerea lui ,pentru ca Dumnezeu i-a dat libertatea.
se poate discuta la infinit dar sa-i mai lasam si pe altii ca eu nu sint experta .
Sa facem si diferenta ca sint oameni care vor sa stie, care sint indiferenti ,sint care devin agresivi daca le faci observatie si asa mai departe.
Si tot mai spun o fraza : ca rugaciunea sfintilor ,a credinciosilor si a tuturor celor bonevoitori pot salva lumea . Deci lucrarea proprie e foarte importanta .
|