View Single Post
Vechi 10.03.2009, 21:16:36
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007 Vezi mesajul
cine vede biserica doar in plan orizontal , omenesc , ca si intitutie , are o legatura pe din fara cu biserica ; biserica este inauntrul tau , nu in afara , cum a zis Hristos ; nicidecum o chestie ierarhica exterioara , cum o vad catolicii ... e plina lumea de ierarhii care mai de care mai destepte , dar la Dumnezeu toate acestea nu sunt nimic , la Dumnezeu conteaza doar legatura INTERIOARA cu Hristos ... asta este biserica , o ierarhie interioara a adevarului si nu una exterioara , care inevitabil este omeneasca si nedreapta ... caci daca nu este interiorizata , atunci ce este ? desigur : omeneasca si demonica ... nu va lasati inselati de ierarhii extrioare , lumesti , caci imparatia lui Hristos este in fiecare din noi , dar inauntrul fiecaruia nu in afara ...
Mare rătăcire , neascultarea și indemnul la neascultare de ierarhi. Imi pare rău Manuel, dar gândești precum sectanții, precum cei ce s-au rupt de adevărata, unica și indivizibila Biserică Ortodoxă. Imi pare tare rău că indemni și propovăduiești neascultarea de ierarhi . Mare erezie. Asta da , erezie ! Nu pot să mă aliez ție și te rog să mă ierți , nu o voi face niciodată.