View Single Post
Vechi 10.03.2009, 20:55:27
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Rugăciune de căință in Postul Mare + ( din Carte de Rugăciuni din 1921 )

Ușile pocăinței, deschide-mi , dătătorule de viață, că mânecă Duhul meu la lăcașul tău cel sfânt, purtând lăcaș al trupului, cu totul spurcat, ci ca un milostiv curățește-l, cu mila milostivirii Tale.
La mulțimea faptelor mele cele rele, cugetând eu păcătosul, mă cutremur de infricoșata ziua judecății, ci indrăznind la mila milostivirii Tale, ca David, strig Ție : Miluiește-mă Dumnezeule , după marea mila Ta. In calea mântuirii, indreptează-mă Născătoare de Dumnezeu, căci păcate cu păcate grozave, mi-am spurcat sufletul meu și cu lenevire viața mea toată am cheltuit, ci cu rugăciunile Tale mântuiește-mă de toată necurăția. Doamne Dumnezeule, care m-ai adus pe mine in aceste preacinstite zile, spre curățirea sufletului și a trupului, spre infrânarea poftelor, dă-mi Bunule putere, să lupt lupta cea bună, să săvârșesc calea postului, să păzesc credința, să mă arăt biruitor păcatului, ca așa să pot preamări numele Tău in veci. Amin ! +