View Single Post
Vechi 07.03.2009, 16:03:41
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de liviu-sergiu Vezi mesajul
Multumesc domnului Ovidiu-s pt completare si pt raspunsurile pline de adevar pe care lea scris mai sus. Nu sunt om cu facultate, dar nici Sfanta Scriptura nu o cunosc foarte bine si completarile de mai sus cred ca au facut mare lumina in aceasta problema.
Nici unul din versetele postate de d-l Ovidiu nu arata ceea ce doreste dansul: nemurirea sufletului sau chinul vesnic.

Postarea d-lui Ovidiu se regaseste (in mod aproape sau chiar identic) ,pe acest topic (si pe altele) chiar de cate 2-3 ori pe aceeasi pagina, desi a primit raspunsuri in mod repetat. Este un mod de a-si manifesta neputinta Revedeti paginile 15, 17, 19, 21, 22, 23, 24, 26, 32, 34, 35, 36, 37, 41, 46, 47, de pe acest topic.

De dragul dvs.(si a altor persoane) si pentru a nu lasa lucrurile in ceata,am sa reincep sa raspund la problemele ridicate de d-l Ovidiu, dar pe rand. Va avertizez ca d-l Ovidiu va raspunde in acelasi stil: va reposta la nesfirsit acelasi articol lung, doar pentru a umple paginile si a face greu de urmarit discutia.

Eu o sa-mi expun parerile si interpretarile mele. Nu trebuie sa ma credeti dar nici sa-mi cereti alte explicatii "logice si biblice" (expresii apartinand d-lui Ovidiu). Treaba dvs. este sa cercetati si sa cautati cu sinceritate adevarul.

Nu totdeauna adevarul este cel care v-ati dori sa fie. Daca sunteti pregatit pentru asa ceva, este bine. Daca nu, inseamna ca de fapt nu cautati decat sa va argumentati unele pareri "intepenite".